Urnes en unes eleccions al Vendrell.

El Vendrell habilita pavellons i escoles per a fer les votacions el 14-F

En total hi haurà nou col·legis repartits pel municipi

Tot sembla indicar que el diumenge 14 de febrer se celebraran les eleccions al Parlament de Catalunya. Seran uns comicis gens habituals, en un context d'expansió de la pandèmia del coronavirus, en plena tercera onada, raó per la qual els ajuntaments han hagut de fer diversos canvis als col·legis electorals per garantir espais més grans.

Al Vendrell, per dur a terme la jornada electoral s'han hagut d'habilitar nous espais en pavellons i escoles, que substitueixen alguns dels col·legis electorals més habituals. En total hi haurà nou col·legis i 46 meses electorals, que funcionaran des de les nou del matí i fins a les vuit de la tarda.

Pavellons al centre de la ciutat

Al nucli del Vendrell, el principal canvi ha suposat l'habilitació de tres pavellons esportius com a col·legis electorals, que són els de les escoles Pau Casals i Àngel Guimerà i el del Club d'Esports. Al pavelló de l'escola Pau Casals, situat a la zona escolar, hi votaran els electors que en altres ocasions ho feien a l'edifici del Camí Reial i a l'escola bressol Ralet Ralet. 

Al pavelló de l'escola Àngel Guimerà, al barri del Puig, hi votaran els que habitualment ho feien a l'Esplai del Tívoli, als Serveis Socials, i una part dels que ho feien al Centre Cívic l'Estació. Al pavelló del Club d'Esports Vendrell, per la seva banda, hi podran votar els electors que normalment ho feien al Casal Familiar, a l'escola Teresina Martorell i l'altra part dels que ho feien al Centre Cívic l'Estació. 

També s'ha habilitat la Lira Vendrellenca perquè votin els que en altres ocasions ho feien al Centre Cívic Les Roquetes. Al Vendrell es mantenen els col·legis electorals del centre cultural García Lorca i de l'escola Marta Mata.

Escoles i l'Auditori a les platges

Als nuclis de les platges, l'Ajuntament ha habilitat les escoles Pla de Mar i els Secallets, a Coma-ruga, en substitució de l'Esplai de la Gent Gran i del Centre Cívic de Coma-ruga. De la mateixa manera, una part dels que ja votaven a l'escola els Secallets ara ho faran a l'Auditori Pau Casals.