El grup de gralles Els Quatre Vents.

El Vendrell homenatja Jaume Vallès en el tradicional concert de gralles

Les entrades per l'actuació estan exhaurides

És un concert clàssic del cap de setmana de la Fira, i aquest 2020, tot i la pandèmia del coronavirus, no serà una excepció. L'Auditori del Tivoli acollirà aquest divendres 9 d'octubre el tradicional concert de gralles, que enguany es farà en homenatge a Jaume Vallès i Güell, 'el Moliner', que va morir el passat mes de gener als 99 anys. Vallès va ser timbaler de les Gralles del Baix Penedès.

El concert, les entrades del qual estan exhaurides, comptarà amb la participació de Les Gralles del Baix Penedès, els Tocats de Canya, Els Mosquits, Els Aixarts, els Grallers de l'Aram i, com a grup convidat, els barcelonins Els Quatre Vents. Televisió el Vendrell emetrà el concert en diferit de forma íntegra.

Entrades exhaurides per 'Càsting'

Un altre espectacle que té les entrades exhaurides és el que el Grup de Teatre de la Lira farà el 17 d'octubre al Teatre Àngel Guimerà (Tag), sota el títol de 'Càsting'. De la mateixa manera, per a aquelles persones que no puguin assistir de forma presencial, Televisió El Vendrell emetrà l'obra en diferit de forma íntegra.