Una edició del Voluntariat per la Llengua del Vendrell.

El Vendrell impulsa una nova edició del Voluntariat per la Llengua

L'Oficina del Català busca voluntaris catalanoparlants

L'Oficina de Català del Vendrell ja prepara una nova edició del Voluntariat per la Llengua. Aquest és un programa que consisteix a aparellar una persona catalanoparlant amb una no catalanoparlant que vulgui practicar el català. La primera ajuda com a voluntària a la segona en el seu aprenentage pràctic del català.

Des del Voluntariat per la Llengua busquen voluntaris catalanoparlants que vulguin participar al programa. També recorden que les persones que necessitin practicar el català oral, siguin alumnes dels cursos de català o no, es poden apuntar com a aprenentes. Un cop les dues persones entren en contacte, només han de pactar el dia, l'hora i el lloc de trobada.

Es tracta, doncs, de conversar durant una hora a la setmana en català durant un total de deu setmanes. Les persones que estiguin interessades poden adreçar-se a l'Oficina de Català del Vendrell, situada a l'avinguda de les Escoles, 19 B. També poden trucar al telèfon al 977 66 10 522 o escriure al correu electrònic elvendrell@cpnl.cat.