Els nous agents que s'han incorporat a la policia del Vendrell pels mesos d'estiu.

El Vendrell incorpora dotze agents de reforç pels mesos d'estiu a la policia local

Faran tasques de policia de proximitat a les platges

La Policia Municipal del Vendrell ha incorporat aquest divendres 1 de juliol un reforç de dotze agents pels mesos d'estiu. Faran principalment tasques de policia de proximitat a Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs. La regidora de la Policia, Mari Luz Ramírez, ha detallat que vuit agents faran patrulles a peu i els altres quatre aniran motoritzats.

Aquest és un reforç habitual que es fa cada estiu a la policia del Vendrell, per l'increment de població que hi ha al municipi. Un augment que es concentra en bona part a les platges, raó per la qual aquests efectius es destinen als nuclis marítims. Es calcula que el Vendrell multiplica per tres els seus habitants a l'estiu, entre estiuejants i ciutadans de segona residència. 

Més policia a les platges per l'augment de població

El sotsinspector amb funcions de cap de la policia, Andrés Herrero, ha afegit que els vuit agents que fan patrulles a peu es mantindran fins al 30 de setembre. En canvi, els quatre agents que aniran en moto seguiran al cos fins a finals d'any. Després de l'estiu es preveu que s'incorporin més agents que ara estan a l'escola de policia.

Herrero ha puntualitzat que el reforç policial a les platges no provocarà canvis a la resta del municipi. «L'augment de població fa que necessitem més efectius als nuclis de platja, i a això es destinen els nous agents», ha apuntat. A la resta del municipi es mantindran les mateixes patrulles que hi ha durant la resta de l'any.

Dispositiu pel concert de Camela

Des de la policia local també han explicat que aquest divendres 1 de juliol s'ha preparat un dispositiu especial pel concert de Camela. Es preveu que milers de persones assisteixin a aquesta actuació gratuïta que es fa al pàrquing de la zona escolar. Els agents de reforç faran tasques de control de trànsit als voltants.

Els nous agents de la policia del Vendrell, a la plaça Bach.
Els agents faran tasques de policia de proximitat a les platges, | BP Diari