Christian Soriano.

El Vendrell inicia els tràmits per fer un Reglament de funcionament de la televisió municipal

Es constituirà una comissió que serà l'encarregada de redactar el nou reglament

L'Ajuntament del Vendrell ha començat a posar fil a l'agulla per fer el nou Reglament de funcionament de la ràdio i televisió municipals. Aquesta era una mancança que havia denunciat l'oposició i que va provocar que se suspengués el procediment per nomenar un nou gerent

Fa tres setmanes, els grups municipals d'ERC-Som Poble, Podem i Primàries van fer esment a un informe de la secretaria que els donava la raó. L'informe detallava que primer calia elaborar un Reglament d'organització i funcionament, que hauria de fixar les bases del concurs públic. També s'ha de crear un consell assessor.

Comissió per redactar el reglament

El govern local ha portat al ple d'aquest dilluns 2 d'agost el primer d'aquests dos punts, que s'ha aprovat per unanimitat. S'iniciarà un expedient per designar i constituir una Comissió. Aquesta serà l'encarregada de redactar el Reglament d'organització i funcionament de la ràdio i la televisió.

ERC-Som Poble i Primàries van defensar una esmena en la qual demanaven que Christian Soriano no fos el president d'aquesta comissió. L'esmena, però, va ser rebutjada pel govern. Un cop fet el reglament caldrà veure si cal tornar a començar el procés de selecció per al nou gerent, després que l'anterior plegués ja fa dos anys.