Una dutxa a les platges del Vendrell.

El Vendrell mantindrà la mateixa mesura que l'estiu passat a les dutxes de les platges

Des de l'Ajuntament remarquen els bons resultats obtinguts en la gestió de l'aigua

La regidora de Platges de l'Ajuntament del Vendrell, Bàrbara Peris, ha confirmat que aquest estiu es mantindran les dutxes de les platges tancades. D'aquesta manera, es repetirà la mesura impulsada el passat 2021 i només funcionaran els rentapeus. Peris assegura que la mesura va ser encertada per l'estalvi d'aigua que va generar.

En aquest sentit, i després d'un hivern tan sec com el d'aquest any, la regidora de Platges creu que cal seguir en la mateixa línia. Després de la temporada d'estiu de l'any passat, des de l'Ajuntament ja van definir com d'encertada la decisió. Van assegurar que s'havia aconseguit un estalvi d'aigua d'un 62% respecte a l'estiu del 2019.

La mesura, però, genera queixes de diversos usuaris de les platges de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs. Aquests no comparteixen la decisió de deixar les dutxes sense aigua durant l'estiu i han fet sentir el seu malestar a les xarxes socials. L'Ajuntament també ha mantingut aquest any la decisió de no sol·licitar la bandera blava per les tres platges.