Un fotografia de Rafa Pérez.

'Del Vendrell al món': el Portal del Pardo acull una exposició del fotògraf Rafa Pérez

La mostra ofereix la mirada al món del fotògraf vendrellenc

La sala del Portal del Pardo del Vendrell acull des d'aquest divendres 10 de desembre l'exposició 'Del Vendrell al món' de Rafa Pérez. La mostra, que es podrà visitar fins al 19 de febrer, presenta el treball del fotògraf i periodista vendrellenc.

«Aquestes fotografies són una petita mostra de la meva mirada al món, de les meves fílies i de les meves fòbies», exposa el mateix Pérez. El vendrellenc és un fotògraf i periodista especialitzat en reportatges de viatges. Ha publicat en mitjans com Viajes National Geographic, Condé Nast Traveler, Altaïr, Viajar, Geo o Descobrir Catalunya.

També a mitjans de l'estranger, com Geo Itàlia, Escala Aeroméxico o Le Nouvel Observateur. Rafa Pérez és autor de llibres sobre la Costa Blanca i València (Triangle Postals) i coautor de llibres sobre Catalunya i Barcelona (Editorial Angle).

Ha guanyat premis com el Mañé i Flaquer, el Concurs de Fotografia i Periodisme de viatges de Flandes o el Premi Turisme d'Argentina. Igualment, ha dirigit campanyes de creació de contingut multimèdia i a xarxes socials per a Turisme de Tailàndia, Alemanya, Costa Rica o Flandes.

L'exposició es pot visitar de dimarts a dissabte d'11.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores. La inauguració tindrà lloc el dissabte 11 de desembre a les 12.00 hores. El projecte expositiu és patrocinat per Fujifilm.