Imatge de les obres de l'illa de vianants als carrers del Doctor Robert i Prat de la Riba del Vendrell

El Vendrell demana als veïns que documentin el confinament amb fotografies

L'Ajuntament ha adaptat el tradicional concurs de fotografia

L'Ajuntament del Vendrell ha adaptat a la situació actual el concurs de fotografia que fa cada any. D'aquesta manera, ha decidit transformar el certamen per fer una mostra virtual de fotografies confinades. Cada veí del municipi pot mostrar què és el que veu des de casa seva —balcons, finestres, patis o jardins— en aquest confinament, o també quan se surt a comprar al mercat o a la farmàcia.

L'objectiu és tenir una memòria del confinament a la ciutat, que copsi la vida que hi ha als balcons, el silenci als carrers o les cues davant dels establiments, així com la flora i la fauna que ha aparegut aquesta primavera. Cada participant pot presentar tres fotos, que han de ser en color, en format jpg i cadascuna no pot superar els 5 Mb. Les imatges han de tenir títol, indret i autor, que serà el nom del mateix fitxer, seguint aquest format: Títol_Municipi_Nom i Cognom.jpg.

Es poden enviar fins al 30 d'agost al mail patrimonielvendrell@gmail.com. Al correu hi ha de constar el nom i cognoms del participant, l'adreça, la població, el codi postal, el telèfon, el DNI i l'indret de la foto. Totes les fotografies formaran part d'una exposició virtual al web municipal del Vendrell.