Un casal d'estiu del Vendrell d'aquest 2020.

Es presenten els casals d'estiu 2021 del Vendrell i Coma-ruga, que tenen novetats

Les inscripcions es poden fer les pròximes setmanes

L'Ajuntament del Vendrell ha presentat els casals d'estiu d'aquest 2021, les inscripcions pels quals ja es poden fer a partir del dijous 27 de maig. Un any més, hi haurà un casal a Coma-ruga, que es farà al nou institut-escola, i un altre al Vendrell, que es farà a l'escola Marta Mata.

Casal de Coma-ruga

El de Coma-ruga està organitzat per l'Associació Trèvol i es farà del 28 de juny al 27 d'agost a l'edifici blau de l'institut-escola. Una novetat destacada és que enguany també hi haurà casal per als més grans de tretze anys, que s'anomenarà Trèvol Jove. Les inscripcions es poden fer a través del correu electrònic casalsestiutrevol@gmail.com.

Casal del Vendrell

Pel que fa al casal del Vendrell, aquest anirà a càrrec de l'Esplai Zig-Zag i tindrà lloc entre els dies 28 de juny i 31 d'agost a l'escola Marta Mata. Serà per a nens d'entre quatre i dotze anys, però hi haurà el Pira't, per a nois i noies d'entre tretze i setze anys. En aquest cas, les inscripcions començaran el 8 de juny i s'allargaran fins al dia 18, a través del correu casalsestiuvendrell@gmail.com.