Presentació de l'11a edició del Dia de l'Emprenedor del Vendrell.

El Vendrell celebra l'onzena edició del Dia de l'Emprenedor

Tindrà lloc el 17 de maig a l'hotel Le Méridien Ra

El Vendrell celebrarà el pròxim divendres 17 de maig l'onzena edició del Dia de l'Emprenedor, impulsat per l'Eina Espai Empresarial i per la Xarxa Emprenedora de l'Ajuntament del Vendrell. Enguany, la jornada s'engloba en la temàtica 'Créixer', que serà l'eix vertebrador d'aquesta edició. El Dia de l'Emprenedor tindrà lloc a l'hotel Le Méridien Ra a partir de les 17.30 hores del 17 de maig.

Activitats per fomentar el contacte entre empreses

Un any més, el programa d'activitats té l'objectiu d'aportar un espai de comunicació per a les empreses participants, perquè puguin compartir coneixements i donar a conèixer les seves novetats. La jornada s'estructura en diferents seccions, que estan pensades per oferir informació i fomentar la interacció entre les persones participants. Un dels actes destacats serà la presentació de dos casos d'èxit empresarial, el de Bombons Cudié i el del despatx d'advocats Cuatrecasas.

En aquest sentit, Albert Cirujeda, director general de l'empresa Bombons Cudié, i Jaume Perelló, associat sènior del despatx d'advocats Cuatrecases, presentaran a partir de les 18.30 hores les singularitats de les seves respectives empreses i la fórmula adoptada per arribar a ser considerades com unes empreses d'èxit. Després, Josep Maria Martí, periodista i professor universitari, farà una conferència sobre 'La importància de la comunicació en el creixement de les empreses'.

A les 19.45 hores tindrà lloc un tast de vins a càrrec dels cellers Avgvstvs Forvm, que donarà pas a l'activitat de networking prèvia al sopar d'empresa amb què conclourà la jornada, a les nou del vespre. Les inscripcions es poden fer fins al dia 14 de maig, a través de l'Eina o consultant la pàgina web de la Xarxa Emprenedora. El preu del sopar és de 35 euros.

També et pot interessar: