Un dels ressalts que s'estan posant al Vendrell.

El Vendrell posarà divuit reductors de velocitat en diferents punts del municipi

L'actuació es fa en els llocs on s'han detectat més incidències

L'Ajuntament del Vendrell ha començat a executar aquest dimecres 29 de juny les obres de construcció de divuit ressalts. Es tracta de reductors de velocitat que es posaran en diferents punts del municipi, tant al centre, com a les platges i les urbanitzacions.

En total, es tracta d'una inversió de 37.000 euros que té l'objectiu d'aconseguir una reducció de la velocitat amb la qual circulen els vehicles. Segons el regidor de Via Pública, Alfons Herrera, els reductors es posaran en aquells llocs «on s'han detectat més incidències». Els treballs s'allargaran fins al 4 de juliol.

Reductors en diferents punts del Vendrell i les platges 

D'aquesta manera, s'actuarà en punts de les platges com el carrer d'Amadeu Vives, al Francàs, o el passeig marítim de Masia Blanca. També a l'avinguda del Parlament de Catalunya o a l'avinguda Palfuriana. Altres carrers del Vendrell que tindran ressalts seran la carretera de Tarragona, l'avinguda del Baix Penedès, l'avinguda del Pèlag o la carretera de Barcelona.

L'execució de les obres comença aquest dimecres 29 de juny i s'allargarà fins al dilluns 4 de juliol. Per aquest motiu, des del consistori demanen que s'estigui atent a la senyalització de regularització del trànsit. Amb aquests treballs es busca millorar la mobilitat en diferents punts de la ciutat i reduir la possibilitat que hi hagi accidents.