La carrossa 'Buscant el Karallot' del Vendrell.

El Vendrell dona a conèixer els guanyadors d'un Carnaval molt participatiu

Prop de 6.000 persones van participar a la rua del passat divendres

La rua de Carnaval del Vendrell del passat divendres 21 de febrer va comptar amb una participació de prop de 6.000 persones, mig miler més que l'any anterior. Això la va convertir en la més participativa dels últims anys. En total van ser 49 les carrosses que van prendre part a la rua, de les quals onze eren del Vendrell i 21 de la resta del Baix Penedès. De les sis comparses, dues eren del Vendrell i una més del Baix Penedès.

 

Els grups premiats al Carnaval del Vendrell

L'Ajuntament del Vendrell ha donat a conèixer els guanyadors d'aquesta edició. El primer premi de les carrosses locals ha estat per 'Buscant el Karallot' (300 euros), mentre que el segon premi ha estat per 'Yabadabadooooo' (150 euros). Pel que fa a les carrosses visitants, el primer premi ha estat per 'Guardians del Drac', de Clariana (300 euros), i el segon, per  'La màgia de la neu', de la Ràpita (150 euros).

'Guardians del Drac' també han guanyat el premi a la millor coreografia (150 euros), mentre que el premi a la millor disfressa l'han guanyat 'The esgrima girls', de Cunit (150 euros). El jurat estava format per la regidora de Cultura, Sílvia Vaquero, el regidor de Festes, Christian Soriano, les administradores de Santa Anna del 2020 Anna AlcalàAnna Marcé, així com Míriam BuitragoEncarna Rodríguez i Manoli Carvajal.

La carrossa 'Yabadabadooooo' del Vendrell.
La carrossa 'Yabadabadooooo' del Vendrell ha obtingut el segon premi de carrosses locals. | Ajuntament del Vendrell

El Carnaval 2020 del Vendrell va començar el dijous a la tarda, amb l'arribada del Carnestoltes a la plaça Vella. En aquest acte es van repartir 450 racions de xocolata entre els assistents i es va comptar amb l'espectacle 'De cap per avall', de la companyia Ambauka. El regidor de Festes, Christian Soriano, ha valorat de forma molt positiva el desenvolupament del Carnaval a la ciutat, i ha agraït a participants, organitzadors i col·laboradors la seva contribució amb la festa.