L'arbre de Nadal gegant de la plaça Nova del Vendrell.

El Vendrell presenta les activitats de Nadal del Jokirama i dels museus

A causa de la pandèmia, el Jokirama es farà amb un format d'espectacles i no de tallers

L'Ajuntament del Vendrell ha presentat les activitats que es faran durant les festes de Nadal en l'àmbit del Jokirama i dels museus. En el cas del Jokirama, les activitats que s'han organitzat entre el 23 de desembre i el 4 de gener es faran en format espectacle per la pandèmia.

Són espectacles gratuïts, però amb un aforament limitat, i amb les quals es vol donar una alternativa d'oci als infants de la ciutat. A la programació destaquen tres obres de teatre i un concert infantil que es faran al Teatre Àngel Guimerà (Tàg).

Les primeres obres de teatre seran el 23 de desembre, a les 18.00 hores. L'alumnat jove de Teatre Espai representarà 'Quin pessebre' i '#Drama', per a infants a partir dels vuit anys. El dilluns 27 de desembre, a les 18.00 hores, es podrà veure 'Embolic a la granja', de la companyia La Baldufa, per als infants a partir de quatre anys.

La tercera sessió de teatre es farà el dia 2 de gener a les dotze del migdia. La companyia La Pera Llimonera representarà 'Baobab', per als infants a partir dels quatre anys. El concert infantil anirà a càrrec de Zim and The Zums, el 30 de desembre a les 18.00 hores.

Actes a la rambla Cañas

La rambla de Josep Cañas serà un altre punt on es faran espectacles de Nadal del Jokirama. El dia 28 de desembre a les dotze hi haurà un espectacle de màgia a càrrec del Mag Nebur. El dia 29 s'ha programat una Discomòbil que, en cas de pluja, es traslladarà a la Casa Andalucía García Lorca.

Finalment, el dia 4 de gener a les 18.00 hores es projectarà el film 'Terra Willy, planeta desconegut' a l'Auditori de l'Escola de Música Pau Casals. No cal fer reserva prèvia per als espectacles, però els infants han d'anar sempre acompanyats d'un adult.

Nadal als museus

Per altra banda, la regidoria de Cultura està preparant una sèrie d'activitats que es faran als museus del Vendrell durant les festes. S'engloben amb el títol de 'Per Nadal sent els Museus del Vendrell' i es poden consultar en aquest enllaç.