Josep Maria Llasat, de Pel Vendrell Primàries.

Pel Vendrell Primàries denuncia una «tergiversació barroera» al compte de Twitter de l'Ajuntament

Josep Maria Llasat també veu una «manipulació» a les actes dels plens

El portaveu de Pel Vendrell Primàries, Josep Maria Llasat, ha denunciat el que considera una «tergiversació barroera» al Twitter de l'Ajuntament. Llasat ha fet referències a diferents publicacions fetes el passat dilluns al compte de Twitter oficial del consistori. Eren publicacions sobre les mocions que s'aprovaven al plenari.

El portaveu de Primàries critica que el Twitter del consistori publiqués com a «propostes aprovades» les mocions que el seu grup va presentar. «És una tergiversació barroera perquè la gent no entengui les coses», ha lamentat Llasat. «Les propostes que vaig presentar no es van aprovar, es van aprovar les esmenes del govern», ha afegit.

Llasat ha volgut remarcar que no es va aprovar la proposta per informar el Ministeri dels vicis ocults de l'estació de bombament de Sant Salvador. Tampoc la que demanava que Aigües del Vendrell garantís l'atenció en català. O la que feia referència a la clàusula sobre l'assetjament sexual a l'assegurança dels càrrecs electes i el personal de l'administració.

Aquesta denúncia, de fet, es relaciona amb una polèmica que va tenir lloc durant el ple. Les esmenes que l'equip de govern presentava per canviar les diferents mocions de l'oposició van enutjar diversos regidors. Fins al punt que, al final, dues regidores es van negar a prendre part en una votació.

«Manipulació de l'acta»

Josep Maria Llasat també ha comparegut davant els mitjans per denunciar una suposada «manipulació de les actes dels plens». El regidor ha lamentat que a la del ple anterior es faci referència a una «esmena de substitució» del govern a la proposta sobre l'assegurança municipal. Llasat afirma que el govern només va demanar «incloure» una esmena a la proposta de Primàries, «que vol dir que s'afegeix al text».

Però a l'acta del ple hi figura com una esmena de substitució, cosa que ha motivat la queixa de Llasat. Aquesta és la raó, a més, per la qual el seu grup municipal va tornar a presentar la mateixa proposta en aquest ple.