Josep Maria Llasat, amb diferents membres de Primàries el Vendrell.

Pel Vendrell Primàries vol que Serramià digui si està negociant amb el PSC

Josep Maria Llasat parla de rumors que corren pel municipi

Els integrants de la candidatura de Pel Vendrell Primàries han comparegut en roda de premsa aquest dimecres 12 de juny per fer referència als possibles pactes a l'Ajuntament del Vendrell, quan queden tres dies pel ple d'investidura d'aquest dissabte. En aquest sentit, l'únic regidor de la formació, Josep Maria Llasat, ha parlat de rumors que corren pel municipi —tot i que literalment ha fet servir la paraula «bulos»— al voltant d'un possible pacte entre el PSC i Junts pel Vendrell.

«Volem pensar que no és veritat», ha expressat Llasat, recordant que el PSC va ser un dels partits «que va impulsar el 155» i afegint que aquest partit fa la tasca de «carceller» en el judici al Tribunal Suprem que acaba aquest mateix dimecres. Per aquesta raó, ha demanat a Eva Serramià, la cap de llista de Junts pel Vendrell, que digui «si està negociant o si ha tancat algun acord amb el PSC».

 

Valoració del pacte entre el PSC i l'AVP

Pel que fa al pacte que van subscriure la setmana passada el PSC i l'AVP, que garanteix l'alcaldia pel socialista Kenneth Martínez, Josep Maria Llasat ha afirmat que entén «les presses que tenia el PSC per tancar l'acord», però que li «costa més d'entendre» perquè l'AVP «ho va acceptar tan ràpidament». Respecte al judici dels polítics presos, Primàries ha recordat que aquest dimecres a les vuit de la tarda s'ha convocat una concentració a la plaça Vella, on està previst que hi sigui present Lluís Llach.

Resposta d'Eva Serramià

En resposta a les paraules de Llasat, la candidata de Junts pel Vendrell, Eva Serramià, ha afirmat a aquest mitjà que el seu partit «manté converses amb diferents partits», però que en aquests moments «no hi ha res tancat». Serramià ha reiterat, com ja havien dit anteriorment, que ells no es marquen línies vermelles, i ha conclòs dient que, quan l'equip negociador hagi pres una decisió, «ho comunicarem».