Quim Masferrer

El Vendrell presenta la programació cultural de primavera, amb Quim Masferrer com a plat fort

Els espectacles del primer trimestre han estat un èxit de públic

El Vendrell ha presentat aquest dilluns 22 de març la programació cultural de primavera del Temporada, que està conformada per vuit espectacles que es faran entre l'abril i el maig. Els responsables volen continuar amb l'èxit que ha suposat la programació del primer trimestre, on la majoria d'espectacles han tingut les entrades esgotades.

De cara a la programació dels mesos d'abril i maig, l'aforament seguirà reduït al 50% i es manté l'horari de les vuit de la tarda per encaixar amb el toc de queda. Les entrades es posaran a la venda aquest dimecres 24 de març, a través de la web del Temporada o de forma presencial a l'Escola de Música Pau Casals els divendres al matí.

Quim Masferrer, el plat fort

El plat fort de la nova programació és l'espectacle 'Bona gent' de Quim Masferrer, que es farà el 10 d'abril al Tàg amb dues sessions, a les 17.00 i a les 20.00 hores. L'actuació del popular humorista català és una de les que es va haver d'ajornar l'any passat quan es va decretar el confinament domiciliari. Finalment, s'ha pogut recuperar un any després.

En l'apartat teatral destaquen també les obres 'Smiley, després de l'amor' (8 de maig) de la companyia Smiley amb La Brutal, i 'Els Brugarol' (22 de maig), escrita i protagonitzada per Ramon Madaula. El 18 d'abril hi haurà un espectacle familiar titulat 'Jo vaig amb mi', que anirà a càrrec de Vania Produccions.

Andrea Motis i Guardafuegos

El temporada també ha programat diverses actuacions musicals, entre elles la de la jove cantant i trompetista de jazz Andrea Motis a l'Auditori Pau casals (24 d'abril), que farà un duet amb Randy Greer i vindrà acompanyada d'una banda on destaquen Ignasi Terraza, Joan Chamorro o Esteve Pi.   

Un dia abans serà el torn de la banda de rock vendrellenca Guardafuegos, que el 23 d'abril presentarà el seu nou disc 'Lo que tenga que ser' al Teatre Àngel Guimerà (Tàg). Serà un concert especial en el qual els vendrellencs comptaran amb diversos músics invitats. Les altres actuacions musicals seran la de la Camerata XXI (17 d'abril) a l'Auditori fent bandes sonores de pel·lícules, i la del grup de soul Koko-Jean & the Tonics (15 de maig).