Presentació de la caminada solidària del Dia de la Dona del Vendrell.

El Vendrell ja té a punt la tercera caminada solidària del Dia de la Dona

Tindrà lloc el diumenge 13 de març al matí pels carrers del centre de la ciutat

El Vendrell recupera aquest 2022 la caminada solidària amb motiu del Dia Internacional de la Dona, després que se suspengués el 2021. La caminada està organitzada pel grup de dones Al-Manar i les entitats socials que formen part de la Taula Comunitària.

Es farà el diumenge 13 de març pels carrers del centre de la ciutat amb un recorregut de tres quilòmetres. «Es fa una caminada perquè hi puguin prendre part els menuts i els grans», ha explicat la regidora de Serveis Socials, Montse Martín.

Des del grup de dones Al-Manar, Zineb Azeriouh ha remarcat que la caminada és una més de les activitats que impulsen a la ciutat. «Treballem per la integració de les dones a través de cursos, formacions i fent arribar tota la informació necessària», ha apuntat Azeriouh. Un treball principalment dirigit a les dones d'origen marroquí i als seus fills.

Les inscripcions per a la caminada tenen un cost de tres euros, i a canvi es rep una samarreta. Es poden fer al mail elvendrellcomunitari@gmail.com o presencialment abans de començar la caminada. En aquest cas, cal presentar-se a les nou del matí a la Rambla

Actes pel 8-M al Vendrell

Entre els diferents actes que s'han preparat al Vendrell pel 8-M destaca la recuperació del premi Teresina Martorell, després de quinze anys. És un guardó amb el qual es distingeix la tasca feta per dones de la ciutat en qualsevol àmbit. L'entrega del premi tindrà lloc el divendres 18 de març al Centre Cívic l'Estació a les 20.00 hores. 

L'acte central es farà el dimarts 8 de març a la plaça del Tívoli a partir de les onze del matí. Allà es llegirà la declaració institucional del Dia Internacional de la Dona i es presentarà un grafit de Pilar Defilló Amiguet. A la tarda es presentarà el llibre 'Dones del segle XIX al Vendrell', amb la presència de Carme Karr, Neus Oliveras, i Griselda Ramon.