Presentació de la cursa mixta del Vendrell.

El Vendrell recupera la desapareguda cursa de parelles

Són equips integrats per un home i una dona que han d'entrar junts a la meta

El Vendrell recupera aquest 24 d'abril la cursa mixta, un esdeveniment que feia anys que no se celebrava. Coneguda abans com a «cursa de parelles», la seva característica principal és que els equips estan integrats per un home i una dona. Ambdós han de travessar la meta al mateix moment.

Dues distàncies diferents per la façana marítima

Organitzada pel Club Esportiu Penedès Costa Daurada, en col·laboració amb la regidoria d'Esports, la cursa recorrerà la façana marítima del municipi. Un recorregut totalment pla, davant el mar, i amb dues distàncies diferents. La de cinc quilòmetres fa una volta al circuit, amb sortida i arribada a la plaça dels Germans Trillas

La de deu quilòmetres farà dues voltes al circuit. Les inscripcions ja es poden fer en aquest enllaç, on hi ha tota la informació de l'esdeveniment. El cost és de 24 euros per parella.

La sortida serà a les nou del matí i el punt de recollida dels dorsals serà el pavelló municipal de Santa Maria del Mar. En cas que algú vulgui participar, però no tingui parella, des de l'organització s'ofereix a ajudar-la a trobar-ne una.

Dia Mundial de l'Activitat Física

Per altra banda, aquest dimecres 6 d'abril és el Dia Mundial de l'Activitat Física i s'ha impulsat una activitat relacionada al Vendrell. Des del Seminari d'Educació Física del Baix Penedès, i amb el Pla Català d'Esport a l'Escola, han organitzat una coreografia amb la cançó 'Petar-ho' d'Oques grasses.

L'han creat tres escoles de ball del Vendrell i la ballaran aquest dimecres al matí al patí dels centres educatius. A la tarda es farà una trobada oberta a tothom a la plaça Pep Jai de 17.30 a 18.00 hores. Aquest projecte està emmarcat en l'Eix 5 del Pla Educatiu d'Entorn del Vendrell que vol potenciar els estils de vida saludable i fomentar la pràctica de l'activitat fisicoesportiva.