Una edició de la 'Shopping Night' del Vendrell.

El Vendrell recupera la 'Shopping Night' i la reconverteix en el 'Shopping Day'

Una quinzena de carrers del centre es decoraran amb motius florals

Després d'un any d'obligada absència pel coronavirus, el Vendrell recuperarà aquest dissabte 5 de juny de 2021 la seva gran festa del comerç local. La 'Shopping Night' tornarà a engalanar els carrers del centre, tot i que enguany s'haurà d'adaptar a les mesures que encara estan vigents per contenir la pandèmia del coronavirus.

Així, en lloc de fer una festa nocturna, el CIT Comerç del Vendrell ha apostat per estendre la festa a tot el dia, rebatejant-la com a 'Shopping Day', per evitar que es produeixin aglomeracions als carrers.

Decoració amb motius florals

Des de les deu del matí i fins a les deu del vespre, els comerços del centre de la ciutat oferiran descomptes i promocions de tota mena. Una quinzena de carrers s'engalanaran amb motius florals, ja que l'edició d'aquest 2021 s'ha lligat amb el cicle d'activitats Primavera Vendrellenca. A la Rambla, la plaça Vella i la placeta de Jaume I es faran vermuts musicals, amb espais tancats i la necessitat d'estar asseguts.

La 'Shopping Night' era una de les festes del comerç més exitoses del Vendrell des que es va estrenar l'any 2013. El 2019 es va fer la setena edició i última fins ara, després que el passat 2020 aquesta s'hagués de suspendre per l'arribada de la pandèmia.