Treballs d'asfaltatge a Torreblanca.

El Vendrell renova l'asfalt d'una vintena de carrers de diferents nuclis

Es faran actuacions a Torreblanca, el Nou Vendrell, Coma-ruga, el Tancat i el centre

L'Ajuntament del Vendrell ha anunciat que durant les pròximes setmanes es renovarà l'asfalt d'una vintena de carrers de diferents nuclis i urbanitzacions. Unes actuacions que tindran un cost global de prop de 200.000 euros. Aquest dilluns 21 de novembre s'ha començat amb els treballs al carrer dels Alps de Torreblanca.

La renovació del ferm seguirà després al carrer de Sant Josep i al camí del Tomoví del Vendrell. També s'han previst actuacions al Nou Vendrell, en alguns trams del carrer de Narcís, el camí de les Torretes i la plaça de les Torretes. En aquesta urbanització també s'hi faran reductors de velocitat del tipus esquena d'ase en diferents carrers.

Al centre del Vendrell, la renovació de l'asfalt es farà en un tram de l'avinguda de la Riera de la Bisbal i en un altre tram de l'avinguda de Catalunya. Posteriorment, les tasques d'asfaltatge es traslladaran al barri del Tancat, en diferents trams de cinc carrers. Seran els del Garraf, Anoia, Tarragonès, Conflent i Roquetes.

Prop de 400.000 euros d'inversions durant el mandat

A Coma-ruga, les actuacions es faran als carrers de Sant Ramon, Ribera, Vilafranca i al carrer del Balneari amb plaça dels Germans Trillas. L'alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, ha remarcat que la millora de la via pública, l'asfalt i les voreres «és una prioritat en aquest mandat». En aquest sentit, ha recordat que «el Pla Renove ha destinat gairebé 400.000 euros d’inversions» per a aquestes tasques.

Afectacions de trànsit per les obres de la Cristina Baixa

Per altra banda, la Policia Municipal ha informat que aquesta setmana hi haurà afectacions de trànsit per les obres del carrer de la Cristina Baixa. La circulació estarà tallada a l'avinguda de Sant Vicenç en direcció nord. Pel que fa a la carretera de Sant Vicenç, només es podrà circular d'est a oest, en direcció a la zona escolar.

Les afectacions s'allargaran fins al divendres 25 de novembre. Els treballs per ampliar l'illa de vianants cap al carrer de la Cristina Baixa van començar després de l'estiu. Es preveu que encara s'allarguin durant uns mesos.