Presentació de la nova web de turisme del Vendrell.

El Vendrell renova la seva web de turisme per apropar-la a la població local i els visitants

El portal unifica diversos recursos per facilitar la descoberta del municipi

El Vendrell ha fet una renovació completa de la seva web de turisme (elvendrellturistic.com). La nova pàgina, que ja està activa, suposa un pas endavant respecte a l'anterior, i ha estat elaborada per l'empresa De Moment Som Tres. 

«Calia actualitzar  la web per fer-la més fàcil tant per als residents com per als turistes», ha remarcat la regidora de Turisme, Bàrbara Peris. En aquest sentit, el nou portal ha buscat oferir una informació «molt visual i intuïtiva» i que s'adapti a un enfocament de «turisme obert i natural», segons Peris. 

Unificar els diferents recursos

Marc Queralt, de l'empresa que ha fet la nova web, ha destacat que s'han seguit tres línies per elaborar-la. «Hem volgut actualitzar la presència del Vendrell a Internet, alhora que hem unificat els diferents recursos que hi ha a la ciutat», ha apuntat. En tercer lloc, la pàgina busca que els visitants «tornin a entrar periòdicament».

La web s'enfoca tant als veïns i residents ocasionals del Vendrell, com al turisme estranger, estatal, familiar o sénior. S'hi poden trobar els allotjaments, restaurants o comerços, així com una agenda actualitzada d'activitats. Tot es troba degudament geolocalitzat, per facilitar la cerca als visitants.