Un campament d'estiu de British Summer i Top One.

El Vendrell fa una sessió informativa sobre els campaments d'estiu de British Summer

L'escola Top One farà la sessió aquest divendres al Centre Cívic l'Estació

L'escola d'idiomes Top One Language School del Vendrell organitza aquest divendres 28 de gener una sessió informativa sobre els campaments d'estiu de British Summer. La sessió es farà al Centre Cívic l'Estació a les 19.00 hores, amb aforament limitat. Per això cal inscriure's de forma prèvia al correu electrònic info@idiomestopone.com.  

Ja fa més de 25 anys que Top One i British Summer ofereixen de forma conjunta aquestes estades d'estiu al país o a l'estranger. Es tracta de cursos i experiències lingüístiques que tenen com a objectiu millorar els coneixements de la llengua anglesa, francesa o alemanya.

Tres possibilitats diferents

Les opcions són molt variades, començant per la possibilitat de fer estades de dues setmanes a Anglaterra, Irlanda, Alemanya o França. Es tracta d'una experiència immersiva on s'aprèn a través de diferents tipus d'activitats i excursions. S'hi poden apuntar els nens i nenes a partir dels onze anys.

Una altra opció és fer una setmana de colònies als British Summer Camps a Catalunya, totalment en anglès. En aquest cas, es poden apuntar infants a partir dels cinc anys i fins als disset. Els camps estan organitzats per temàtiques (esports, xef, aventures) i també per grups d'edat.

La tercera possibilitat és el que es coneix com a trimestre o curs escolar a l'estranger. Són estades en altres països per cursar un trimestre o un any acadèmic de l'ESO o el Batxillerat en centres públics o privats. També hi ha estades per a adults en les quals es pot estar a casa d'altres famílies, residències o cases de professors.

Des de Top One remarquen que l'assistència a la sessió informativa és important per assabentar-se bé de totes les opcions. A més, s'aplicarà un descompte al preu final per als assistents que facin una reserva aviat. A la sessió hi haurà totes les mesures de seguretat necessàries, com ara ventilació, mascaretes, distància i gel.

Més de 35 anys d'experiència al Vendrell

Per qualsevol aclariment es pot trucar al telèfon 977 66 20 47 o escriure al mail info@idiomestopone.com. Top One Language School, ubicada al carrer de la Cerdanya número 1 del Vendrell, té més de 35 anys d'experiència en l'ensenyament d'idiomes. El centre és expert en la preparació d’exàmens oficials de Cambdrige, Oxford, de l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) o del Trinity College, així com exàmens Göethe d’alemany de tots els nivells.