Els tres integrants del Nerea Bassart Trio.

El Vendrell suspèn la programació cultural del Temporada durant quinze dies

El concert del Nerea Bassart Trio es podrà seguir per la televisió

El Vendrell ha hagut de suspendre de nou la programació cultural inclosa dins el Temporada durant els pròxims quinze dies, a causa de les noves restriccions imposades per frenar el coronavirus. Tal com ja va passar al mes de març, el Teatre Àngel Guimerà (Tàg), l'Auditori Pau Casals i l'Auditori del Tívoli han de tancar les portes per evitar aglomeracions i prevenir nous contagis.

Els espectacles que, per ara, es veuen afectats són el concert del Nerea Bassart Trio del 7 de novembre a l'Auditori Pau Casals, i els dos espectacles del Festival En Veu Alta (EVA) que s'havien de fer al Tàg els dies 13 i 14 de novembre, 'Ocaña, Reina de las Ramblas' i 'Autoretrato de un joven capitalista espanyol' del dissabte 14 de novembre. 

Concert per televisió

El concert del Nerea Bassart Trio es mantindrà sense públic i es podrà seguir en directe per Televisió el Vendrell a les 20.30 hores. Els altres dos espectacles es miraran de reprogramar en una altra data. Als que hagin comprat entrada se'ls farà la devolució en els pròxims dies. El consistori ha habilitat el telèfon 689 26 97 67 i el correu electrònic hola@temporada.cat per resoldre dubtes.