El Vendrell suspèn tota la temporada cultural del primer semestre del 2020

Els espectacles queden suspesos fins al mes de juny

L'Ajuntament del Vendrell ha decidit suspendre tota la programació del primer semestre del 2020 del Temporada, seguint les recomanacions que ha donat la Generalitat de Catalunya per evitar els esdeveniments que suposin aglomeracions. Així, després d'haver suspès els actes del mes d'abril, ara la suspensió s'allarga fins al mes de juny. 

Des del consistori han explicat que a totes les persones que haguessin comprat les entrades pels espectacles se'ls farà la devolució corresponent. Per les entrades comprades on-line, la devolució serà automàtica, mentre que per les que es van comprar presencialment, caldrà enviar un correu electrònic a hola@temporada.cat o trucar al telèfon 977683468, indicant nom i cognoms de la persona que ha fet la compra, el nom de l'espectacle, el nombre d'entrades amb fila i seient, i el número de compte on fer la transferència.

 

El Vendrell s'adhereix a l'Any Carner

Per altra banda, l'Ajuntament del Vendrell ha confirmat que prendrà part a l'Any Carner, que se celebrarà fins ben entrat el 2021, en commemoració del 50è aniversari de la seva mort. Al Vendrell es farà una exposició a la Fundació Apel·les Fenosa, que es presentarà a començaments de l'any 2021 i que il·lustra la relació d'amistat entre el poeta i l'escultor Apel·les Fenosa