La sala de fitness de l'avinguda del Camp d'Esports del Vendrell.

El Vendrell fa tasques de millora en diferents instal·lacions esportives municipals

Els treballs de manteniment s'han dut a terme en gimnasos i piscines

L'Ajuntament del Vendrell ha fet diverses tasques de millora a les piscines i gimnasos municipals durant els mesos d'estiu. A les piscines, s'han fet treballs de buidatge, desinfecció, revisió dels sistemes d'escalfament i reparació de fuites aigua.

De la mateixa manera, s'han fet analítiques de legionel·la i tractaments de neteja i desinfecció de dutxes, jacuzzi i sistemes d'aigua. Per últim, s'han posat baranes per facilitar l'accés al jacuzzi. 

Pel que fa a la sala de fitness de l'avinguda del Camp d'Esports, s'ha reorganitzat l'espai, amb dues noves tarimes per fer 'powerlifting'. També s'han comprat nous discos de pes i barres noves per compaginar aquesta activitat amb les ja existents. S'ha reparat el terra de la zona de pes lliure i s'ha instal·lat un nou terra tècnic.

Igualment s'ha reforçat la ventilació per ajudar al sistema de climatització del gimnàs i que hi hagi més circulació de l'aire. Per últim, s'han fet tasques de pintura en diferents espais i s’han reordenat els espais de recepció per millorar l'atenció als usuaris.