La Festa de la Bicicleta del Vendrell.

El Vendrell es tornarà a omplir de bicicletes l'últim diumenge de maig

L'edició del retorn tindrà un caràcter solidari, col·laborant amb la Fundació Josep Carreras

Les bicicletes, els patinets i els monopatins tornaran a ser els protagonistes l'últim diumenge de maig al Vendrell. Des de l'Ajuntament han confirmat que enguany es podrà celebrar de nou la Festa de la Bicicleta, que s'havia hagut de suspendre els dos últims anys. Els col·legis, les AMPA, escoles bressol i les entitats del municipi ja fa temps que treballen per tenir-ho tot a punt per al 29 de maig.

La Festa de la Bicicleta arribarà amb una nova imatge, que acompanyarà tots els materials de difusió que es facin servir. Igualment, mantindrà el seu caràcter solidari, en aquest cas en favor de la Fundació Josep Carreras i la seva lluita contra la leucèmia. Es podrà fer una aportació d'un euro que permetrà entrar en diferents sortejos que es faran el mateix diumenge.

Les butlletes solidàries es poden aconseguir en diferents comerços del centre de la vila, així com a la regidoria d'Educació o la Biblioteca. També se'n vendran a la pedalada nocturna del 27 de maig i a la mateixa Festa de la Bicicleta.