Els multicinemes MCB de Calafell.

La versió original arriba als cinemes de Calafell

És un dels acords del conveni entre l'Ajuntament i l'empresa propietària

Els amants del cinema en versió original de Calafell i el Baix Penedès estan d'enhorabona. L'Ajuntament de Calafell ha anunciat que els cinemes MCB projectaran pel·lícules en aquest format fruit del conveni que signaran les dues parts. 

La Junta de Govern Local ha aprovat aquest conveni, que va sorgir després que l'Ajuntament declarés d'interès social els cinemes calafellencs. Va ser una mesura que es va prendre per garantir la seva supervivència en els moments més durs de la crisi pandèmica.

Bonificació de l'IBI

Aquest acord permetia una bonificació del 95% en la quota de l'Impost de Béns Immobles (IBI). Com a contrapartida, les multisales faran promoció de la localitat, acolliran activitats culturals i tindran un punt d'informació municipal per fer tràmits en línia.

La incorporació de pel·lícules en versió original —una opció que ara mateix no existeix a la comarca— també és fruit d'aquest acord. L'Ajuntament patrocinarà aquest format tant per les estrenes actuals com pels grans clàssics. De la mateixa manera, se cediran espais gratuïts de publicitat per donar a conèixer iniciatives i campanyes del consistori.