Judici pel crim de Masllorenç.

Una de les víctimes de Masllorenç: «em va anar per dos mil·límetres i cinc minuts»

L'home ha explicat que va rebre un fort cop al cap abans de perdre el coneixement

El tercer dia de judici a l'Audiència de Tarragona pel crim de Masllorenç del febrer del 2019 ha portat la declaració d'una de les víctimes. Es tracta de l'home que vivia amb el seu pare al domicili assaltat, que es coneix amb el nom de Mas Artesà. L'home ha explicat davant el jurat que quan els assaltants van entrar a la casa, tant ell com el seu pare ja dormien.

Ell va sentir crits del seu pare i el va trobar al menjador barallant-se amb una altra persona. Quan el va intentar ajudar, li van donar un «cop molt fort» al cap i va perdre la consciència. Quan més tard va recuperar el coneixement va veure que estava ple de sang i que tenia un tall al coll. 

També va trobar el seu pare a terra ple de sang i el va posar damunt d'un matalàs, abans de trucar a la seva mare. Li va demanar que avisés la policia, abans de desmaiar-se de nou. No es va despertar fins que ja estava a dins d'una ambulància, on un cirurgià li va dir «que havia anat per dos mil·límetres i cinc minuts».

L'home també ha explicat que a la casa conreaven marihuana des de feia tres anys, tot i que tenia poques plantes i de poca qualitat. No va poder veure la cara de cap dels assaltants perquè aquests portaven passamuntanyes i l'habitatge estava a les fosques. El seu pare va estar hospitalitzat tres mesos fins que va morir el maig del 2019 per un traumatisme cranioencefàlic amb hematomes subdurals bilaterals.

Declara com a testimoni un dels assaltants ja condemnat

Avui també ha declarat el fill d'un dels acusats que va prendre part en l'assalt quan era menor d'edat. Ho ha fet en qualitat de testimoni perquè ja ha estat condemnat per aquests fets. Ha afirmat que tots els acusats van participar en l'assalt lliurement i que creien que en aquell moment no hi havia els propietaris a la casa.

Segons el jove, dos dels acusats es van quedar amb el pare i ell va ajudar un company que s'estava barallant amb l'altre resident. «Estava rebent cops de puny i vaig intentar ajudar-lo, llavors va anar contra mi, i li vaig donar un cop amb la pota de cabra per defensar-me», ha justificat. Igualment, ha assegurat que es va quedar amb tots els diners de la venda de la marihuana, uns 1.000 euros.