Diversos mangues.

Videojoc, jocs de taula, còmics i mangues se citen al Saló '1 Up' del Vendrell

Se celebra aquest cap de setmana al pavelló del Camp d'Esports i l'entrada és gratuïta

El Vendrell celebra aquest cap de setmana la primera edició del '1 Up', el Saló del Videojoc, jocs de taula, còmics i mangues. Una iniciativa sorgida de la regidoria de Joventut que tindrà lloc els dies 25 i 26 de juny al pavelló de l'avinguda del Camp d'Esports. L'entrada és gratuïta i el seu horari serà de les dotze del migdia a les nou del vespre.

El saló compta amb la col·laboració del Comerç del Vendrell, i diferents establiments d'aquest àmbit hi seran presents. Botigues de videojocs, jocs de taula, jocs de rol o còmics tindran els seus estands i oferiran activitats de dinamització. També es donaran obsequis i es podrà trobar material que es portarà particularment per a aquest esdeveniment.

També se celebraran diversos tornejos i al pàrquing exterior hi haurà 'food trucks'. «Volem que sigui un esdeveniment familiar del qual en pugui gaudir tothom», ha explicat el regidor de Joventut, Rubén Gràcia. Des de la regidoria esperen que aquesta sigui la primera edició d'un certamen que es consolidi en els anys futurs. 

Inscipcions obertes per al Jovestiu

Encara dins de l'àmbit del jovent, el Vendrell viurà aquest estiu una nova edició del Jovestiu, la segona també. Es tracta d'un programa d'activitats per a nois i noies d'entre deu i setze anys. Està impulsat per la regidoria d'Educació i el Departament d'Educació de la Generalitat, a través del Pla Educatiu d'Entorn.

Es pot obtenir més informació i fer les inscripcions en aquest enllaç.