Els acusats pel crim de Masllorenç, a l'Audiència de Tarragona.

Vist per sentència: finalitza el judici pel crim de Masllorenç

El jurat popular començarà a deliberar després del pont de la Puríssima

El judici pel crim de Masllorenç del febrer del 2019 ha quedat vist per sentència aquest divendres 2 de desembre. Els al·legats finals dels advocats defensors han servit per concloure el judici, que es fa amb jurat popular. Aquest començarà a deliberar després del Pont de la Puríssima.

Els advocats de la defensa han reiterat la innocència dels seus representats. Han afirmat que no s'ha pogut acreditar les causes de la mort d'una de les víctimes de l'assalt. També afegeixen que no ha quedat provat el robatori de marihuana que va motivar l'entrada violenta al domicili.

Per la seva banda, la Fiscalia ha rebaixat les peticions inicials que superaven els 40 anys de presó per a la majoria dels processats. Ara les peticions són inferiors a quinze anys excepte en un cas, en què s'ha elevat a 48 anys de presó. Els sis processats estan acusats d'haver atacat de forma violenta els residents d'una masia de Masllorenç el 19 de febrer del 2019.

Una de les víctimes, el pare, va quedar greument ferit pels cops i va morir dos mesos després. El judici va començar el passat 17 de novembre i ha durat dues setmanes.