Tot a punt per la nit de vòlei a la platja de Cunit

La zona de l'espigó 2 acull de nou aquest torneig la nit d'aquest dissabte

Cunit ja ho té tot a punt per acollir aquest dissabte 3 d'agost la 24a edició del torneig de Vòlei Platja Nocturn, un esdeveniment clàssic de l'estiu cunitenc que es farà a la zona de l'espigó número dos. El 'briefing' inicial es farà a les 20.45 hores i els diferents participants estaran competint durant tota la nit, fins al matí del diumenge dia 4. El límit per fer les inscripcions és el dijous 1 d'agost a les 12.00 hores, i aquestes es poden omplint el formulari que es pot trobar en aquest enllaç i enviant-lo al mail esports@cunit.cat.

El torneig s'organitza en dues categories, la popular mixta i la popular masculina. A la mixta hi ha d'haver, com a mínim, sempre una noia en joc. Des de l'Ajuntament de Cunit han avisat que només podran disputar la competició aquells jugadors que s'hagin inscrit amb anterioritat i hagin acreditat la seva identitat al 'brieging' inicial. Enguany no es farà la categoria sub-18. Tots els participants rebran una samarreta, beguda i aigua, i els guanyadors tindran un sopar a l'Arrosseria.

Shopping Night al nucli antic

El Vòlei Nit no és l'únic esdeveniment que se celebra aquest dissabte a Cunit. Tots els que s'acostin al municipi podran gaudir també de la Shopping Night al nucli antic, un esdeveniment que començarà a les 19.00 hores i que està impulsat per l'Associació de Comerciants i Empresaris de Cunit (ACEC), amb el suport de la regidoria de Promoció Econòmica i Comerç del l'Ajuntament.

La Shopping Night es fa amb l'objectiu de dinamitzar el comerç de la zona amb les compres nocturnes i ofertes especials. Les diferents botigues del centre romandran obertes fins a la una de la matinada, i oferiran descomptes i oportunitats. Aquesta edició està dedicada a les Danses Tropicals, i hi haurà una actuació del grup 'Wellington & company', que farà recorreguts pel nucli antic de les 22.00 hores a les 23.30 hores. Després hi haurà l’actuació dels xanquers itinerants, amb la col·laboració del Circ Raluy, fins a les 0.30 hores.