La Vola Ciclista al Penedès.

La Volta Ciclista al Penedès tindrà un final d'etapa a l'Arboç

La segona edició de la cursa començarà el 30 de setembre i té quatre etapes

La segona edició de la Volta Ciclista al Penedès junior començarà el 30 de setembre, amb un total de quatre etapes que es faran en tres dies. La primera etapa tindrà sortida i arribada a Moja, el divendres 30. El dissabte 1 d'octubre hi haurà dues etapes, la primera de les quals serà una contrarellotge per equips a Sant Sadurní d'Anoia.

La tarda del dissabte es farà la tercera etapa, amb sortida de Sant Sadurní i arribada a l'Arboç. Els corredors recorreran 79 quilòmetres i acabaran a la plaça de la Badalota, després de passar per l'avinguda de Jacint Verdaguer. L'arribada està prevista entre les 18.25 i les 18.50 hores.   

La Volta finalitzarà el diumenge 2 d'octubre amb l'etapa entre Sant Martí de Tous  i la Múnia. Serà l'etapa més llarga, amb 126 quilòmetres. Aquesta serà la segona edició de la Volta al Penedès junior, que no es disputava des del 2019.

En aquella ocasió el guanyador va ser el brasiler Vinicius Rangel, que actualment forma part de l'equip professional Movistar Team. Des de l'Ajuntament de l'Arboç donen suport a aquesta competició impulsada pel Club Ciclista Catalunya-Barcelona.