Diversos vehicles Seat 600.

La Volta a Espanya amb Seat 600 passarà per l'Arboç

Serà una ocasió única per contemplar aquests mítics vehicles

La Volta a Espanya amb Seat 600 per relleus farà parada a l'Arboç a finals d'aquest mes de juliol. El municipi baixpenedesenc acollirà la tretzena etapa de la prova, que tindrà lloc el dissabte 30 de juliol. Serà el moment en què es donarà el relleu de Tarragona a Barcelona en l'organització de l'esdeveniment.

Així doncs, els arbocencs tindran una oportunitat única de veure aquests cotxes mítics, ja des de primera hora del matí. I és que a partir de les deu aniran arribant els cotxes al municipi, per situar-se a la rambla Gener. Allà podran ser contemplats abans de començar l'etapa i també es farà entrega de la placa de relleu amb Barcelona.

Serà a les 11.30 hores quan comencin a circular, fent una volta pels carrers de la vila. En total aquesta competició consta de 44 etapes que transcorren a través de diferents províncies de l'Estat. Els conductors transporten una miniatura d'aquest famós model en daurat, com a testimoni del seu pas. 

El Seat 600 va ser un vehicle clau a Catalunya, ja que va ajudar a modernitzar el país. Va ser un vehicle que es va fabricar entre el 1957 i el 1973. Gràcies a ell es van començar a posar de moda conceptes com anar de vacances o viatjar a l'estranger.

L'esdeveniment es farà amb la col·laboració de la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l'Arboç i el Bar Restaurant l'Arbocenc.

Premis del Compra i descobreix Catalunya

Per altra banda, el passat dijous es van donar a conèixer els guanyadors de la campanya Compra i descobreix Catalunya. És el novè any que la regidoria de Turisme de l'Arboç impulsa aquesta iniciativa, que es fa en diverses ciutats i viles de la Xarxa de Barris Antics. A l'Arboç hi han pres part 90 establiments, el que suposa un 90% del teixit comercial local.

El valor total dels premis ha estat de 4.061 euros, dels quals 3.641 són d'experiències als municipis organitzadors i 420, en Arbocetes. El nom dels guanyadors es pot consultar a la Casa de Cultura.