El Warrior, a la seva nova casa.

Warrior, el gos maltractat del Vendrell, ja gaudeix d'una nova llar

Fa uns dies va ser donat d'alta de la clínica on se li van tractar les ferides

Des de fa una setmana, el Warrior ja té una nova llar. El gos que va ser trobat al Vendrell amb múltiples ferides de gravetat ha aconseguit una victòria que pocs esperaven. De plantejar-se l'opció del sacrifici, a gaudir d'una segona vida en una nova casa.

El passat 14 de desembre, Warrior va ser donat d'alta a la clínica de Mollet del Vallès on se li van tractar les ferides. Des de l'Associació PASOS del Vendrell van explicar que ja havia estat adoptat i que començava un nou periple vital. Tot un exemple de superació i ressorgiment, però també de tenacitat i esforç per part dels que van creure en ell.

La nova vida del Warrior

L'entitat ha compartit imatges de la seva nova vida, gaudint d'un bany relaxant o dormint al costat d'una xemeneia. Imatges que eren difícils d'imaginar quan l'animal va ser trobat en estat molt greu el passat 25 de novembre al costat d'uns contenidors al Vendrell.

Tenia bona part de la pell cremada, havia perdut la visió, i presentava nombroses lesions, algunes de gravetat. Després de passar dos dies en una clínica de Calafell, se'l va derivar a l'hospital Veteralia de Mollet, on va seguir recuperant-se. Tres setmanes després, va poder ser donat d'alta amb una notable millora del seu estat.

Des de l'Ajuntament del Vendrell van explicar en el seu moment que la policia local havia obert una investigació per trobar els responsables. Tot i que es va apuntar que s'havien identificat dues persones, no ha transcendit més informació des d'aleshores. L'animal tenia xip, però no havia estat donat d'alta al registre estatal, amb la qual cosa provindria de fora del país.