La zona de les Madrigueres del Vendrell

La Xarxa Vendrellenca presenta diverses esmenes als pressupostos generals de l'Estat

Sobre l'estació de tren del Vendrell, el camí de ronda de la platja i l'accés a Torreblanca

La Xarxa Vendrellenca vol presentar diverses esmenes als pressupostos generals de l'Estat (PGE) a través dels grups d'ERC i Podem. Són propostes de millora que fan referència a l'estació de tren del Vendrell, el camí de ronda i l'accés a Torreblanca. Les propostes s'han enviat als dos grups polítics.

Per a l'estació de tren, l'entitat demana que es posin porxos més amples per donar més cobertura als usuaris quan plou. Igualment, la Xarxa insisteix en la necessitat de substituir els ascensors de l'estació, «que tenen la maquinària obsoleta». La federació veïnal ja ha fet diverses peticions en aquest sentit en el passat.

Camí de ronda i Torreblanca

Pel que fa al camí de ronda entre el Vendrell i Roda de Berà, s'ha presentat una esmena per demanar que se senyalitzi degudament. D'aquesta manera es podria projectar aquesta via dins de la xarxa de camins de ronda, el que seria «una bona eina turística» pel municipi. 

Per últim, la Xarxa demana la redacció d'un projecte econòmic i tècnic per fer una rotonda al punt quilomètric 1.189 de l'N-340. També inclouen la petició d'expropiar el pas soterrani que hi ha a la zona, i que és de titularitat privada. Creuen que així es podrà garantir una millor seguretat per accedir al nucli de Torreblanca