Representants de la Xarxa Vendrellenca.

La Xarxa Vendrellenca es reconverteix en Federació d'Associacions

L'entitat treballa per incloure més associacions de veïns sota aquest paraigua

La Xarxa Vendrellenca ha anunciat en un comunicat que s'ha reconvertit en una Federació d'Associacions de Veïns, donant-se d'alta al registre d'entitats de la Generalitat. Aquest pas serveix perquè l'entitat tingui una entitat jurídica i consolidi, d'aquesta manera, el seu projecte.

També s'ha escollit la nova junta directiva integrada per Antonio Gacía Leal com a president, Fernando Planas Zomeño com a secretari, Alex Duque Triviño com a tresorer i portaveu, i Ana Rodríguez Cabrera, Miguel Angel Benito Garcia i Andrea Delgado Martin com a vocals.

Arribar a més associacions

Actualment, l'entitat agrupa diferents associacions de veïns com les del Tancat 3, Millorem el Francàs, Torreblanca, Carretera de Valls Nord i Nou Vendrell. L'objectiu que tenen és seguir creixent amb altres associacions no només del Vendrell, sinó de tota la comarca, per aconseguir ser «un espai de treball civil més potent» amb el qual contribuir a «millorar la situació del Baix Penedès a través de projectes i propostes en tots els àmbits impulsades per la societat civil».