Yolanda López, a la dreta, és la candidata de Podem a les municipals del Vendrell.

Yolanda López encapçalarà la llista de Podem a les municipals del Vendrell

La candidata ho ha anunciat durant la trobada municipalista de la formació

Yolanda López (Barcelona, 1966) serà la cap de llista de Podem a les eleccions municipals del Vendrell del 2023. Així ho ha anunciat la mateixa López a través de les xarxes socials durant la trobada municipalista que el partit celebra aquest cap de setmana. 

Yolanda López agafa el relleu d'Òscar Blasco com a candidata de la formació lila al Vendrell. Amb Blasco, Podem va aconseguir dos regidors el 2015 i un el 2019. El cap de llista a les últimes municipals va ocupar la plaça de regidor fins a mitjans del 2021, quan la va cedir a Verónica Moreno, la número dos.

Diputada al Parlament en l'anterior mandat

L'objectiu del partit serà mantenir, com a mínim, la representació al consistori vendrellenc, intentant aconseguir algun regidor més. Natural de Barcelona, Yolanda López està establerta al Vendrell des de fa anys i vinculada a Podem des del 2014. Va ser secretària de la formació lila a la capital del Baix Penedès entre el 2015 i el 2017.

López va encapçalar la llista de Catalunya en Comú-Podem a Tarragona a les eleccions al Parlament del 2017. Va ser escollida diputada, càrrec que va desenvolupar fins als comicis del 2021.

López se suma a les candidatures ja confirmades al Vendrell de SP-ERC (Alfons González), Junts (Josep Maria Llasat) i Somi (Israel Carrión). També Mar Vázquez va anunciar que es presentava amb el nou partit Fem Vendrell. Però el pacte entre Ara i el PDeCAT ha deixat aquesta candidatura en l'aire.