Cristian Aguilera, del canal de YouTube El Traje Azul.

Un 'youtuber' farà les campanades de Cap d'Any en directe des del Vendrell

Cristian Aguilera, a través del seu canal El Traje Azul, farà la retransmissió des del concessionari Baix Motor

Iniciativa singular la que es farà aquest Cap d'Any des del Vendrell. El 'youtuber' Cristian Aguilera farà una retransmissió en directe de les campanades a través del seu canal El Traje Azul. Aguilera és un jove andalús especialitzat en la venda de vehicles que, fa un temps, va començar a fer vídeos de YouTube.

Als vídeos donava consells per a tots aquells que es volien comprar un cotxe, però tenien dubtes sobre quin podria ser el més adequat. Ara fa un any va tenir la idea de fer un directe de les campanades de Cap d'Any i ho va fer des de la seva casa familiar. Aquell directe, emès sense gaires mitjans i des del soterrani de casa, va tenir un seguiment prou important.

Més de 2.500 persones van seguir les campanades de l'any passat d'Aguilera, un fet que el va animar a impulsar el canal El Traje Azul. Durant tot l'any ha seguit fent vídeos i retransmissions en directe en les quals assessorava i venia cotxes de diferents marques.

Trasllat al Vendrell

Aquesta iniciativa impulsada de forma particular va rebre un valuós impuls fa poques setmanes. Li van trucar per oferir-li feina al concessionari Baix Motor que Seat té al Vendrell. Aguilera podria seguir fent els seus vídeos i directes, però vinculats a la venda de vehicles Cupra, la marca de Volkswagen que s'ha començat a independitzar de Seat.

Tot i que en aquells moments treballava a Madrid, el jove no va dubtar i va fer les maletes per marxar fins al Penedès. Des del passat novembre s'ha instal·lat a Vilanova i la Geltrú i treballa al concessionari vendrellenc. Amb l'experiència acumulada de tot un any, per aquest 31 de desembre ha preparat una nova retransmissió de les campanades.

Començarà a les 23.45 hores i es farà des de les instal·lacions que Baix Motor té al Vendrell, al barri de la Muntanyeta. No només es podrà seguir per YouTube, sinó que qui ho desitgi també es podrà desplaçar als exteriors del concessionari. De fet, Aguilera entregarà aquella nit un cotxe Cupra que ha venut al Vendrell, una de les sorpreses que ha preparat.

A partir d'aquí, El Traje Azul seguirà fent directes des del Vendrell, com un altre que ja prepara per a la Nit de Reis. Uns esdeveniments que engloba sota el nom de 'La vida en directo'.