AUTOKOLECCIO

Autokolecci贸 presenta els 5 principals avantatges de comprar un cotxe seminou

Si esteu pensant en renovar el vostre vehicle, Autokolecci贸 us ofereix una 脿mplia gamma de seminous

Quan pensem en renovar el nostre vehicle podem barallar dues opcions principals: comprar un de nou o aprofitar-ne un de segona mà. El cert és que, entre una opció i una altra, existeixen diverses possibilitats que poden satisfer les vostres necessitats de manera completa. Una d'aquestes són els cotxes seminous, els quals presenten un nombre relativament baix de quilòmetres i, a més, es troben en perfecte estat per a continuar sent utilitzats. 

Autokolecció ofereix un ampli ventall de vehicles seminous de primeres marques perquè trobeu el que més s'ajusti a allò que esteu buscant. Així doncs, si esteu pensant en renovar el vostre vehicle, no dubteu en visitar qualsevol dels seus concessionaris i deixar que els seus professionals us assessorin. 

Els 5 principals avantatges dels vehicles seminous

1. El preu

Donat el fet que el vehicle seminou 茅s de segona m脿, el seu preu disminueix notablement. Cal remarcar que, aquest fet no es sin貌nim d'avaries i futures inversions en el cotxe. Per aquest motiu, 茅s important que compreu el vostre seminou en un  concessionari de confian莽a, el qual us garantir脿 el correcte funcionament d'aquest. Aix铆 doncs, podeu trobar veritables gangues que combinin qualitat i preu d'una manera incre茂ble.

2. Diversitat de models

Comprar un cotxe nou significa poder escollir tant el model com les seves caracter铆stiques. Per貌, qu猫 passa si el model que us interessa ja no es fabrica? Per aquest motiu, els vehicles de segona m脿 esdevenen una gran oportunitat d'aconseguir aquell model que sempre heu volgut. Aix铆 doncs, si 鈥攑er exemple鈥 sou uns fan脿tics dels cl脿ssics, podreu buscar entre una amplia gama de seminous.

3. R脿pida adquisici贸

Al tractar-se d'un cotxe que ja est脿 creat,  resulta molt m茅s r脿pid el tr脿mit de comprar-lo. Aix铆 doncs, nom茅s caldr脿 netejar-lo, posar-lo a punt i tramitar el canvi de nom del vehicle per tal que els seus nous amos puguin utilitzar-lo. D'aquesta manera, us estalviareu els llargs mesos d'esperes i d'impaci猫ncia per a poder gaudir del vostre cotxe.

4. Pots disposar de recanvis amb m茅s facilitat

Encara que pugui semblar il路l貌gic, els cotxes nous presenten m茅s dificultats a l'hora de buscar recanvis de les seves peces en estoc. D'aquesta manera, 茅s probable que us quedeu sense cotxe uns dies si necessiteu canviar-ne alguna. En canvi, els cotxes de segona m脿, al no ser de nova producci贸, tenen suficients recanvis en el mercat per a poder agilitzar la reparaci贸.

D'altra banda,  tots els vehicles presenten una major possibilitat d'avaria durant els primers tres o quatre anys, ja que 茅s quan poden sorgir defectes de fabricaci贸. En el cas dels cotxes de segona m脿, com aquest temps ja ha passat, la probabilitat disminueix notablement.

5. Reducci贸 d'impostos

Per un cotxe de segona m脿, 煤nicament haureu de pagar l'Impost de Transmissions Patrimonials (ITP). En canvi, amb un de nou tamb茅 haureu de pagar l'impost de matriculaci贸 i, per descomptat, l'IVA del 21%.