Tal com s'ha decidit a la barra del Trabucador, l'accés a l'Espai Natural de la Platja del Torn serà controlat.

Les 5 platges paradisíaques prop del Camp de Tarragona per gaudir d’aquest estiu

Toyota Autoforum t'ofereix 5 platges paradisíaques de Tarragona, perquè puguis gaudir dels dies més calorosos

Amb l'arribada del mes d'agost i l'onada de calor, no hi ha millor opció que remullar-se a les meravelloses platges del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.

La costa de Tarragona compta amb quilòmetres i quilòmetres de platja amb sorra daurada, aigües cristal·lines i paisatges paradisíacs. A més a més, a moltes d'elles es practica el naturisme, així doncs podràs estar en contacte directe amb la naturalesa.

No et perdis aquest recull de 5 indrets on podreu gaudir d'un bon passeig per la vora del mar o remullar-vos a les aigües mediterrànies amb unes vistes d'espectacle.


 

Imatge de patrocini Toyota Autoforum
Toyota Autoforum t'ofereix 5 platges paradisíaques de Tarragona, perquè puguis gaudir dels dies més calorosos | Toyota Autoforum

Platja de Xelín - Ametlla de Mar

La platja de Xelín és una de les platges més idíl·liques de les Terres de l’Ebre. Aigües cristal·lines i fresques, envoltades de vegetació. La platja és de pedres i roques i està situada entre el municipi de L'Ametlla de Mar i la urbanització de les Tres Cales.

Es tracta d’una platja de pedres de còdol d'aproximadament uns 120 metres de llarg i uns 20 metres d'ample. Una bella cala protegida per penya-segats de baixa altura coberts de matoll i bosc de pins que li donen un aire salvatge. 

Ideal per a complementar amb més cales de la zona fent una bonica ruta.

Platja de Xelín a l'Ametlla de Mar
Platja de Xelín a l'Ametlla de Mar | Viquipèdia

Waikiki - Tarragona

Cala Fonda és més coneguda al Camp de Tarragona com  ‘Waikiki’, en honor a les millors platges de Hawaii. 

Aquesta platja verge i de difícil accés ha sabut mantenir tot el seu encant malgrat el desenvolupament urbanístic de les últimes dècades. Envoltada del bosc frondós de la Marquesa és fàcil imaginar-se com serien fa segles la majoria de platges en aquesta part del  litoral català.

La Waikiki és una platja nudista on no hi ha servei de salvament ni socorrisme, així com establiments de restauració o lavabos.

Platja Waikiki a Tarragona
Platja Waikiki a Tarragona | Wikiloc

 

Platja del Fangar - Deltebre

El Far del Fangar és una de les imatges principals del Delta de l’Ebre. Per aquest motiu, una de les rutes clàssiques d'aquesta zona passa per aquesta platja amb dunes mòbils de sorra fina considerades com les més ben conservades del litoral català.

La platja del Fangar es troba a la Punta del Fangar, una península que, pel seu aspecte semidesèrtic, la converteix en una de les zones més singulars del  Delta.

Hi ha nombroses colònies de  flamencs i també un gran nombre d'ànecs. Les zones protegides estan molt ben condicionades i disposen d'excel·lents miradors des dels quals poder observar ocells.

Far del Fangar
El Far del Fangar al Delta de l'Ebre | Viquipèdia

Platja del Torn - Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Una de les platges més famoses de  Tarragona és la del Torn o Torm, a l'Hospitalet de l'Infant. És coneguda, a banda de per la seva bellesa singular, per ser una de les platges naturistes més extenses del  Mediterrani, al costat del càmping també naturista Torre del Sol.

Antic refugi de pirates, la platja és íntima i recollida per les muntanyes de  Vandellòs properes, que conviden a practicar-hi el senderisme. La platja és llarga, de més de dos quilòmetres, d'arena gruixuda i còdols en l'entrada al mar.

Gràcies a la seva situació relativament aïllada, les seves aigües transparents i els seus valors paisatgístics, amb zones de  vegetació dunar i formacions arbustives seques, on destaquen les màquies i pinedes naturals, així com alguers de posidònia en l’entorn marítim, és un espai idoni per a la contemplació del medi natural i per a la pràctica del nudisme.

Platja del Torn a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Platja del Torn a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant | Cedida

Platja de Becs - Tarragona

Per a arribar a  Cala Becs, de la mateixa manera que per a accedir a la Waikiki, hauràs de recórrer part del Camí de Ronda que passa pel bosc de la Marquesa, gaudint de la seva vegetació i miradors naturals.

Es tracta d'una platja aïllada, de difícil accés i mancat de qualsevol servei i instal·lació per al públic, però precisament això és el que la fa especial.

Platja de Becs a Tarragona
Platja de Becs a Tarragona | Wikiloc