Cuina del restaurant Bokoto Japanese Sushi Club

L’autèntica gastronomia japonesa arriba a Tarragona

Bokoto Japanese Sushi Club desembarcarà al centre de la ciutat el divendres 23 de juliol

Bokoto Japanese Sushi Club desembarca a la Rambla Nova de  Tarragona, al local de l'antic Bar Joia, aquest divendres 23 de juliol.

Ho farà amb una nova  proposta gastronòmica premium i el repte de donar a conèixer l'essència de l'autèntica cuina japonesa. Tot en un refinat entorn arquitectònic i ambiental que cura de cada detall per transmetre calma i benestar als comensals.

Bokoto Tarragona obre les seves portes amb diversos espais diferenciats. El  restaurant, una extensió de terrassa per a 14 persones i l'àrea d'encàrrecs per dur a domicili. Més endavant està previst oferir un Espai Delicatessen.

«A Tarragona hi ha restaurants de gamma alta, però no de cuina asiàtica; volem que la ciutat pugui gaudir d'un restaurant que aposta per l'excel·lència en el producte, amb un punt més premium sobre l'oferta existent. La nostra idea és cobrir aquesta franja de mercat», explica Bito Fuster en representació d'una de les famílies propietàries.

Aquesta nova oferta premium a Tarragona està enfocada cap a un públic de nivell adquisitiu mitjà-alt, amb preus estimats entre els 40 i els 60 euros. 

Bokoto Tarragona  també es pot gaudir de dilluns a divendres al migdia amb un Menú Executiu, de 23,50 €. I per fer-se una idea més pausada de les possibilitats de la carta es recomana el Menú Degustació, de 48 euros. 

Per a reunions de treball o esdeveniments especials s'ofereixen les divisions Bokoto Business i Bokoto Events.

La delicada barreja de matèries primeres de qualitat, textures i sabors aconsegueixen un viatge sensorial cap a la mil·lenària cultura gastronòmica japonesa. Les més de 30 varietats de sushi — des de les tradicionals a les més atrevides — són només una mostra de l'amplíssim ventall d'entrants freds i calents. 

Les opcions  vegetarianes  i veganes  es recolzen en clàssics com les sopes, algues, tofu, bolets o les tempures vegetals. 

Bokoto Japanese Sushi Club ofereix singularitat, calidesa i comoditat; des de la decoració fins a la carta. Està pensat per a transmetre l'elegància i l'exquisidesa del Japó més autèntic, recolzant-se en la qualitat de les matèries primeres. 

Inauguració amb exhibició artística

Bokoto Japanese Sushi Club desembarcarà a la Rambla Nova 22 el divendres 23 de juliol.

A la inauguració oficial  es delectarà els comensals amb una exhibició de cal·ligrafia japonesa del mestre Mitsuru Nagata. 

Mitsuru ha desenvolupat el seu propi estil personal i contemporani que combina sumi-e, pintura japonesa i shodou. Realitzarà en directe una il·lustració cal·ligràfica inspirada a Tarragona i en els motius japonesos ancestrals.