Funció del Circ Raluy Legacy

El Circ Raluy Legacy viatja fins a Calafell amb la segona part de TODO (LO)CURA

En el nou show, la família es reinventa i presenta un espectacle optimista, amb humor i números de risc que no deixaran indiferent ningú

El pròxim 12 d’agost, torna a Calafell el Circ Raluy Legacy  per a presentar la segona part de TODO (LO)CURA. D’aquesta manera el la família continua la seva gira d’estiu per la Costa Daurada, amb més força que mai. 

Impressionants números aeris, de risc, equilibris impossibles, el Circ Raluy Legacy ens ofereix la seva essència, que no és una altra que la del més pur circ dels anys 30. Llums, so, coreografies úniques, l'avantguardisme més actual i l'últim en tecnologia fan que TODO (LO) CURA sedueixi als grans i fascini als més petits.

«A la segona part de TODO (LO)CURA, a més de l’humor i l’alegria de la primera part, trobareu números de risc, gran espectacularitat, màgia i alguna sorpresa» Comenta Louisa Raluy, codirectora del circ. 

A més a més, l’espectacle, inclou una actuació estel·lar. Per completar l’elenc de la segona part de TODO (LO)CURA, el Circ Raluy Legacy compta amb la incorporació de Rodrigo Tolzen, el reconegut i premiat artista xilè: mag, còmic, un perfecte showman que després de presentar-se a les millors sales, arriba per primera vegada a Espanya, en exclusiva al  Circ Raluy Legacy

Funció del Circ Raluy Legacy
Les funcions se celebraran aplicant les més estrictes mesures de seguretat | AnnaLofi

Happy-Fridays al Circ Raluy Legacy

Continuant amb la idea de facilitar l’accés a la cultura,  la companyia posa en marxa la iniciativa ‘Happy-Friday’. Consisteix a aplicar un 50% de descompte per famílies nombroses, monoparentals, discapacitats, carnet jove i jubilats per tots els divendres. 

Com no podia ser d'una altra manera, la salut dels assistents i dels artistes és una prioritat per a la família  Raluy. Per tant, el nou espectacle s'ha dissenyat seguint les més estrictes mesures de seguretat sanitària

Es tracta d'un espectacle d'una hora i mitja, sense descans, per a evitar el contacte entre el públic. Tot l'equip del circ porta màscara i ha estat format en els protocols que cal aplicar. Després de cada funció s'higienitzen les graderies i les zones comunes.

El Circ estarà situat davant de la Creu Roja del 12 al 29 d’agost. La venda d'entrades es realitzarà a través del web circoraluy.com o a les taquilles del Circ.