El Circ Raluy Legacy estrena el seu gran show #THEMAGICFORMULA al Vendrell

La capital del Baix Penedès l'acollirà del 5 al 9 de setembre

Del 5 al 9 de setembre, el circ Raluy Legacy portarà l'estrena del seu últim espectacle #THEMAGICFORMULA al Vendrell

El llegat familiar del Gran Lluís Raluy és ben viu de la mà de les seves filles i néts que,  al costat de grans figures del circ internacional, converteixen el nou show #THEMAGICFORMULA en un espectacle vibrant i únic que deixarà petits i grans amb la boca ben oberta.

L'espectacle fusiona a la perfecció els ingredients clàssics del circ dels anys 30 amb les disciplines més innovadores del circ mundial.  Una demostració més que, aquest circ familiar que va néixer a Catalunya i que manté la seva essència romàntica de vida nòmada, el treball en família i la proximitat amb el públic, està a l'altura de les grans empreses multimilionàries de nivell mundial. El Circ Raluy Legacy no és un espectacle més,  és l'essència perduda del circ que, al mateix temps, s'ha sabut renovar i ha incorporat de manera meravellosa l'avantguardisme més actual del món de l'espectacle.

The Magic Formula
The Magic Formula | circ raluy legacy

El Circ Raluy Legacy, Màgia i il·lusió que fan més gran el seu llegat

#THEMAGICFORMULA és un homenatge al pare i fundador del circ dirigit pel patriarca de la família, Lluis Raluy; el veterà fill del fundador que, a més d'entranyable pallasso de cara blanca, és un reconegut matemàtic creador de reveladores fórmules i teories matemàtiques.

D'aquesta manera, tots els membres de la família, com Louisa Raluy, Kerry Raluy, Jean Christpohe, Niedziela Raluy, Emily Raluy, Jurek Swider... cadascun amb la seva especialitat, com l'il·lusionisme, el transformisme o els monocicles, entre molts d'altres, porten conjuntament amb els altres artistes de renom internacional un terratrèmol de màgia i il·lusió que eternitza la llegenda familiar dels Raluy.

L'espectacle doncs, combina grans dosis de màgia, emoció, destresa, trucs i desaparicions, equilibris i contorsions, tot plegat a una velocitat de vertigen que mantindrà el públic expectant en tot moment i arrencaran estupefacció i somriures per igual.

Els espectadors que s'aventurin a l'interior de la carpa formaran part de l'èxit de la família Raluy, que en la seva última gira, el Circ Raluy Legacy, va visitar més de 50 ciutats del món, i va actuar en més de 500 funcions superant els 300.000 espectadors.

The Magic Formula
#THEMAGICFORMULA| circ raluy legacy

 

Entrades a partir de 10 euros

Les entrades ja es troben a la venda a través de la pàgina web o a les taquilles del circ, que de dijous a diumenge obriran d'11.00 a 13.00 h, del matí i a partir de les 15.00 h, de la tarda i que es podran adquirir a partir de 10 euros. Cal destacar que el dimecres tindrà un preu rebaixat com a  dia de l'espectador.

Pel que fa als  horaris de les funcions seran els següents:

De dimecres a divendres a les 20.30 h.

Dissabtes i diumenges sessió doble a les 18.00 h, i a les 20.30 h.

L'espectacle ha de continuar i TarragonaDigital us convida a gaudir-ne

Des de TarragonaDigital volem premiar els nostres lectors amb el sorteig de 20 entrades individuals  per a l'espectacle. Per participar al sorteig, que es farà a través del nostre Instagram a @TarragonaDigital, només heu de seguir uns senzills passos: 

— Fer-vos seguidors de l'Instagram @TarragonaDigital.

— Buscar el post del sorteig, fer un «M'agrada» i etiquetar 3 amics perquè també puguin participar en el sorteig.

— Per tenir més opcions, feu captura del post o de l'Stories que penjarem, i pengeu-ho al vostre Stories mencionant @TarragonaDigital.

— Teniu temps per participar fins al dimecres 5 de setembre. Estigueu molt pendents dels vostres missatges directes a Instagram perquè, si sou els guanyadors, contactarem per aquesta via. Molta sort!

The Magic Formula
#THEMAGICFORMULA| circ raluy legacy