Fotografia dels integrants del Circ Raluy.

L'espectacle més optimista del Circ Raluy Legacy, Todo (Lo)cura, arriba a Tarragona

Del 23 de setembre al 3 d'octubre l'espectacular carpa del Circ Raluy Legacy s'instal·larà al Parc del Francolí

La família Raluy es retroba amb el seu públic després d'un any d'aturada i ho fa amb el seu espectacle més optimista: TODO (LO)CURA. El Circ Raluy Legacy instal·larà la seva espectacular carpa al Parc del Francolí des del 23 de setembre i fins al 3 d'octubre per fer les delícies de petits i grans amb un xou renovat i amb més ganes que mai, i és que aquest ha estat sens dubte un any complicat per la cultura a causa de l'emergència sanitària.

TODO (LO)CURA és el nou espectacle de la família del Circ Raluy Legacy, «ple d'humor, d'alegria i de l'optimisme que tant necessitem en aquests temps» explica Louisa Raluy, codirectora del circ. En ell es podran veure actuacions de gran risc i espectacularitat, amb números aeris, equilibris impossibles. A la vegada, no poden faltar la màgia i les sorpreses, que també formaran part del nou xou.

Els Hermanos Cedeño, directament des de l'Equador, estaran per primer cop de gira amb el seu impressionant número acrobàtic, de gran impacte visual. Rodrigo Tolzen, reconegut i premiat mag xilè, i Dimitri, un perfecte showman que farà d'ambaixador durant l'espectacle, son algunes de les actuacions úniques i exclusives que presenten en aquesta gira el Circ Raluy Legacy.

Circ Raluy Legacy.
Hi haurà descomptes del 50% els divendres per fer més accessible la cultura. | Pep Duran

El circ més segur

Com no pot ser d'altra forma, la salut dels assistents i dels artistes és el més important, és per això que el nou espectacle s'ha dissenyat seguint les més estrictes mesures de seguretat sanitària. Tot l'equip del Circ Raluy Legacy ha estat format en els protocols que cal aplicar i l'espectacle dura una hora i mitja, sense descans, per evitar el contacte entre el públic. 

Després de cada funció s'higienitzen les graderies i zones comuns i tots els participants van equipats amb l'obligatòria mascareta.

Entrades i descomptes

Si esteu preparats per gaudir de la màgia del circ, amb tradició i actuacions originals, podeu comprar ja les entrades a la pàgina web www.circoraluy.com, o si ho preferiu també les podeu adquirir a les taquilles.

Circ Raluy Legacy sempre ha volgut facilitar l'accés a la cultura i és per això que ha posat en marxa la iniciativa 'Happy-Friday', amb la qual les famílies nombroses, monoparentals, amb persones discapacitades, jubilats i el carnet jove tenen un 50% de descompte en la compra d'entrades tots els divendres.