Els primers calçots de la temporada 2019 -2020 al Restaurant Sol Ric

S'inaugura la temporada de calçots al Restaurant Sol Ric de Tarragona

El restaurant comença la temporada 2019 - 2020 amb la intenció de superar l’èxit de la temporada anterior. El menú de calçotada tindrà un preu de 36 euros per persona

Ja és ben sabut que, quan arriba novembre es comencen a veure els primers calçots. En aquest cas,  el Restaurant Sol Ric ha donat per inaugurada la temporada que s'allargarà fins a l'abril del 2020, depenent de l’evolució del conreu de calçots. La gerència de l'establiment estima una temporada molt abundant, sobretot, després de l'èxit de l'any passat, on es van servir 125 mil calçots als seus clients. L'aposta d'aquest any és la de servir 200 mil calçots. 

A partir del dia 21 de novembre ja es podrà degustar el seu 'Menú de Calçots'  inclou un pica-pica de benvinguda, calçots amb salsa romesco, i una ració de deliciosa carn a la brasa, que inclou botifarra, botifarró i xai, tots acompanyats de guarnició. El Vi René Barbier, el cava Rigol i la crema catalana tanquen l’experiència. El menú calçotada que estarà disponible per als clients del Restaurant Sol Ric i Alta Taverna Solric, prèvia reserva, per tan sols 36 euros.

El nou xef de Sol Ric, Juan Carlos Gonzalez ha renovat la carta aportant un toc més innovador, seguint línia de la tradicional gastronomia del restaurant, incloent-hi plats de certa demanda com la cua de bou o el tataki de tonyina, aixi com un 'menú chuletón'.

L'any passat el menú de calçots va ser un èxit i es van arribar a servir 125 mil calçots
L'any passat el menú de calçots va ser un èxit i es van arribar a servir 125 mil calçots | Laia Villalbí

L'excel·lent qualitat i la proximitat del producte és el tret característic de l'establiment

El restaurant Sol Ric compta amb  més de mig segle de vida oferint propostes gastronòmiques d'elevada qualitat a tots aquells que s'han endinsat en el seu restaurant. El seu èxit es caracteritza pels seus plats, que estan elaborats amb productes propis del territori i d'una excel·lent qualitat, els quals han dut a milers de persones a gaudir-los.

És per aquest motiu, aquest any seguiran oferint els calçots de proximitat; en aquest cas, els germans Raspall, amb finques a Mont-roig i Montbrió del Camp, escollides per la seva excel·lència. A banda dels calçots, les mateixes finques també proporcionaran altres productes de primera qualitat, com mil quilos de carxofes.  A més, el Sol Ric compta amb una carta de vins molt àmplia amb més de 160 referències, per tal d'acompanyar els àpats amb el vi més adequat.

El restaurant tornarà a oferir el seu exitós Menú Calçotada, que inclou una completa proposta gastronòmica per 36 euros per persona
El restaurant tornarà a oferir el seu exitós Menú Calçotada, que inclou una completa proposta gastronòmica per 36 euros per persona | Laia Villalbí

Calçotades veganes i per a tots els gustos

A causa de la gran acceptació de l'any passat, Sol Ric tornarà a oferir calçotades veganes amb opcions alternatives a la carn com graellades de verdures amb quinoa o arròs de verdures, entre d'altres. També s'adapten a les necessitats de les persones celíaques o que tinguin alguna intolerància, la idea és fer el possible per proporcionar el millor servei als clients, i que les persones veganes o amb al·lèrgies i intoleràncies puguin gaudir del menjar de la mateixa manera.

  

Temps de celebracions per Sol Ric

L'any 2020 Sol Ric celebrarà 60 anys,  on es faran actes de celebració per commemorar la trajectòria d'aquest establiment tan emblemàtic.  Són pocs els tarragonins i tarragonines que no coneixen el Restaurant Sol Ric i és per aquest motiu que s'està treballant en l'edició d'un llibre que recollirà totes les vivències d'aquests anys.

  

Per a persones interessades en més informació o reserves, poden adreçar-se al correu electrònic solric@restaurantsolric.com o al telèfon 977 232 032.