Dental Esthetics realitzarà neteges bucals solidàries contra el càncer

Les neteges seran gratuïtes i cada pacient aportarà l'import que desitgi que anirà destinat a l'AECC

El pròxim 4 de febrer se celebrarà el Dia Mundial contra el Càncer i la clínica reusenca Dental Esthetics vol sumar el seu granet de sorra per lluitar contra aquesta malaltia. Per poder donar un cop de mà en aquest dia, a la clínica durant la setmana del dilluns 4 a dissabte 9 de febrer les neteges bucals no es cobraran,  sinó que cada pacient aportarà l'import que desitgi i aquest anirà destinat íntegrament a l'Associació Espanyola Contra el Caner (AECC).

 

Dental Esthetics col·labora amb l'AECC

Amb aquesta iniciativa la cínica Dental Esthetics vol conscienciar a la gent de la importància de les revisions mèdiques i bucals anuals, ja que tal com recorda la Societat Espanyola de Cirurgia Bucal (SECIB) el 90% dels càncers orals són fàcilment detectables per un professional. El càncer oral representa entre un 3% i un 5% de tots els càncers que es diagnostiquen a Catalunya.

clínica Dental Esthetics Reus
La nova clínica Dental Esthetics va obrir portes a l'avinguda de Sant Jordi de Reus | Cedida

 

Neteja bucal per l'AECC

El passat any 2016 es van detectar a Catalunya 1.142 casos, dels quals 1 de cada 4 va ser mortal perquè majoritàriament es van detectar en un estat molt avançat. Una revisió pot salvar la vida. Per poder accedir a la neteja bucal solidària, els interessats poden demanar cita als telèfons 977592234 i 683607887, o a través de la seva pàgina web. Tanmateix es podran adreçar a l'avinguda Sant Jordi 27, baixos de Reus, davant del Centre Comercial La Fira.

 

Disseny de 'somriure digital'

A la clínica Denthal Estheitics una de les principals especialitats que ofereix és  l'estètica dental, així com el disseny de 'somriure digital'. D'altra banda, també porten a cap un servei d'atenció a domicili pensat especialment per a les persones amb mobilitat reduïda. Gràcies a la tecnologia portàtil que permet comptar amb tractaments o intervencions concretes, com un empastament, sense moure's de casa.

odontòleg Eduard Roca
L'odontòleg Eduard Roca té l'objectiu de desenvolupar la seva filosofia de treball | Cedida

 

Facilitats per als pacients

D'altra banda, a la clínica dental reusencaposen facilitats als pacients  com per exemple; tractaments més econòmics en horari de matí, finançament dels tractaments sense interessos, l'obertura del centre els dissabtes, funcionar en conjunt amb les mútues, descompte per a famílies nombroses, descompte a joves d'entre 18 i 25 anys i també realitzen descomptes a majors de 70 anys. Al seu web es troben totes les facilitats i tractaments que ofereix la clínica Dental Esthetics a Reus.