Imatge d'uns tions de nadal

DiadeGranja.com prepara les millors activitats de Nadal a l'aire lliure per a tota la família

Seguir les pistes per trobar el Tió o una excursió per la granja entre la natura i els animals, són algunes de les activitats

Les festes de Nadal són dates màgiques per a tota la família. Des dels més petits als més grans les esperen amb moltes ganes per passar-les junts i gaudir d'aquests dies tant especials. També s'aprofita per fer activitats amb família i, per aquest motiu, DiadeGranja.com ha preparat un Nadal  especial i ple d'activitats a l'aire lliure, sent una clau essencial en les recomanacions de la Covid-19.

La millor manera de passar un dia diferent, on divertir-se i sortir dels nostres espais habituals, es podrà gaudir d'unes activitats úniques entre natura i animals. Tota la família podrà buscar el seu Tió, fer una excursió per la granja o apuntar-se al Casal de Nadal amb molts espais per divertir-se i aprendre i totes les mesures de seguretat i higiene  per prevenir el coronavirus.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Segueix les pistes per trobar el Tió

El Tió  és un dels grans protagonistes cada Nadal. Els més petits els van alimentant a casa per després fer que cagui regals. DiadeGranja.com ha preparat una gimcana familiar relacionada amb aquest personatge nadalenc per passar-ho d'allò més bé amb tota la família. Tots plegats hauran de seguir totes les pistes  indicades per trobar-lo i fer-lo cagar. 

Durant els dies de Nadal, a més, també es podrà passar el dia fent una excursió per la granja amb espais 'TocaToca', per acabar visitant el museu. Els nens i nenes podran donar menjar als simpàtics animalets de la granja i es pot donar un tomet a sobre d'un poni pels matins o veure el vol de les àligues a les tardes. També s'ha preparat un parc infantil amb llits elàstics, inflables, tirolina, tobogans i gronxadors, pista poliesportiva, rocòdrom i moltes més activitats per fer.

Totes aquestes activitats  es podran fer els dissabtes, diumenges i festius durant les festes de Nadal, en un horari  d'11.00 hores fins a les 18.00 hores.

Entrada a Diadegranja.com
DiadeGranja.com ofereix tota mena d'activitats durant les festes de Nadal | Cedida

Participa en el casal de Nadal de DiadeGranja.com

Les activitats per Nadal no paren a DiadeGranja.com. A més de totes les activitats preparades pels caps de setmana i els festius, també s'ha preparat un Casal de Nadal durant els dies  21, 22, 23, 24, 28, 29, 30 i 31 de desembre  i 4, 5, 7, i 8 de gener. El Casal de Nadal té un horari de 9 a 13 hores del matí. 

Durant aquests dies els infants es divertiran i aprendran fent activitats  a la natura, jugant a jocs, fent tallers, i molt més. També coneixeran al Pare Noel, que es passarà pel recinte a visitar als nens i nenes del Casal de Nadal, i també faran cagar el Tió  a la granja.  

El màxim de persones que s'hi poden apuntar són 20  i estaran separats en dues aules de 10  infants cadascuna. Es garanteixen totes les mesures de seguretat i higiene supervisades per un responsable acreditat per la Generalitat.

Per més informació i poder fer la teva reserva  per gaudir de qualsevol de les activitats de DiadeGranja.com o del Casal de Nadal, es pot fer a través del correu electrònic hola@diadegranja.com o enviant un missatge de Whatsapp  al telèfon 653 75 15 10.