Fotografía amb alumnes de l'EIC

Jornada de portes obertes a l’Escola Internacional del Camp

Es duran a terme el pròxim dimecres 21 de juliol

L’Escola Internacional del Camp ha organitzat una jornada de portes obertes presencial el pròxim dimecres  21 de juliol

Durant el curs escolar, els  protocols anticovid han estat molt estrictes i no s’ha pogut atendre moltes de les famílies interessades a fer una visita presencial al centre. 

És per això, i donades les múltiples peticions de visita que ha rebut l’escola, que la direcció del centre ha decidit organitzar aquestes jornades.

Es duran a terme entre les 10.00 i les 13.00 hores, complint amb totes les normatives i protocols de seguretat dictades per les autoritats sanitàries. 

Les portes obertes van dirigides a  famílies  que tinguin fills i/o filles de totes les edats, de P1 fins a BAT (nacional i internacional).

Per qüestions de seguretat, només es podrà accedir al centre amb cita prèvia o previ registre. Els interessats han de registrar-se a través d’aquest enllaç.

Les famílies que no puguin assistir a aquesta jornada de portes obertes, poden contactar amb l’escola on se’ls facilitarà atenció via zoom o se’ls oferirà un altre dia de visita presencial. 

L’EIC té el procés de matriculació  obert durant tot l’any, molt activament durant el mes de juliol.

Alumnat de l'EIC entrant ordenadament
L’EIC ha demostrat la seva capacitat d’adaptació i innovació en moments complicats | EIC

Beques per a estudiants de BAT o IBd

En el marc de les beques i  ajuts que ofereix la Fundació Escola Internacional del Camp (FEIC), encara estan disponibles les beques d’accés al programa de Batxillerat nacional i internacional. 

Els alumnes de 4t d’ESO que vulguin estudiar el Batxillerat a l’EIC, poden optar a aquestes beques contactant amb l’escola a través del correu electrònic admissions@escolainternacional.org.

Per a més informació, poden contactar amb l’escola a través del telèfon 977 325 620 o del correu electrònic info@escolainternacional.org.