EIC

L’Escola Internacional del Camp inicia una jornada de portes obertes postconfinament

L’EIC obre les portes el dia 2 de setembre amb un programa de benvinguda per als estudiants

L'objectiu de l'Escola Internacional del Camp és donar formació integral d'1 a 20 anys, per tal de formar persones creatives, responsables, autònomes, emprenedores i amb capacitat per comunicar-se en les llengües majoritàries, i que puguin tenir accés a universitats nacionals i internacionals.

Donada la demanda després del confinament, l'EIC ha preparat un entorn segur per organitzar jornades de portes obertes amb cita concertada per tal que les famílies puguin conèixer de primera mà el sistema que s'ha desenvolupat per continuar amb la docència en ple confinament, de forma virtual, presencial o híbrida.

Jornada de portes obertes

L'Escola Internacional del Camp obre les seves portes el pròxim dimecres 2 de setembre amb un programa de benvinguda per a tots els alumnes des de P1 fins al Batxillerat per continuar donant suport a estudiants i famílies.

El curs passat, l'escola es va mantenir oberta fins al 3 de juliol per a tots els nens i nenes de Primària, Secundària i Batxillerat i fins al 17 de juliol per a l'alumnat de P1 a P5 per tal d'acabar el curs de la millor manera possible. Ara, amb la mateixa intenció de facilitar la socialització i formació de l'alumnat, l'EIC obrirà les portes 12 dies abans de l'inici oficial del curs, previst per al pròxim 14 de setembre.

Aquest és l'oferiment de l'EIC amb els estudiants i les seves famílies perquè puguin aprofitar les finestres d'oportunitat que dona la Covid-19 per socialitzar, fer cohesió de grup i també per l'aprenentatge de protocols i de rutines per al curs que ha de començar.
 

L’EIC aplica mesures addicionals contra la Covid-19

El passat mes de març, l'EIC va aconseguir instaurar un pla per garantir l'escolarització en tots els seus nivells que es pot adaptar a qualsevol situació:  escola presencial  adaptada a les mesures contra la Covid-19, escola virtual i híbrida (una combinació d'escola presencial i virtual).

Per això, l'escola ha decidit fer formació sobre els protocols de seguretat específics a l'alumnat i a tot el personal, a més de fer el test de la Covid-19 al personal de l'escola abans de la reobertura per procurar que cap treballador de l'EIC sigui susceptible de ser font de contagi.

EIC
L’EIC aplica noves mesures d’higiene, seguretat i salut en la seva reobertura | EIC

El sistema dóna cobertura a tot l’alumnat des de P1 fins a BAT i funciona segons les seves necessitats. Inclou el suport a l’alumnat i famílies, el suport especial o lingüístic quan és necessari i, evidentment, també el psicològic. 

L’escola assegura la continuïtat educativa i l’aprenentatge per a tot el curs. Els estudiants tenen unes  rutines instaurades des del primer dia, amb uns horaris establerts per a les classes, les tutories i les connexions individuals en el cas que sigui necessari.

Gràcies als diferents escenaris i l’experiència adquirida, l’equip disposa de la seguretat i la confiança necessàries per tirar endavant el  nou curs amb optimisme.