Un estand de fira amb assistents.

Arriba a Tarragona una nova edició d'ExpoNadó, la fira imprescindible per a pares i mares

El 16 i 17 d'octubre el Palau Firal de Tarragona acollirà aquest esdeveniment únic en el sector

L'arribada d'un nadó ens trasbalsa les vides de dalt a baix. Preparem amb molta cura els nous espais a casa, ens documentem de mil maneres per tenir els coneixements necessaris i, un cop ja és a casa amb nosaltres, l'aprenentatge no s'atura ni un minut.

És un moment únic i molt especial, però també pot ser molt estressant per als futurs pares i mares, o pels qui ja ho son i van recorrent aquest camí ple de sorpreses. Si us trobeu en aquest punt vital, teniu la sort de comptar amb l'arribada de la 8a edició d'ExpoNadó a Tarragona, la fira itinerant on trobareu tot el que necessita una família des del moment de l'embaràs i fins als 4 anys del bebè.

Se celebrarà els dies 16 i 17 d'octubre al Palau Firal de Tarragona i ja es poden comprar les entrades de forma anticipada amb un preu més reduït, de 5 euros —els menors de 18 anys tenen entrada gratuïta—. Les entrades a taquilla tindran un preu de 7 euros i és important tenir en compte que, complint la normativa sanitària, haureu de seleccionar assistència entre l'horari de matí —de 10.00 a 15.00 hores— o de tarda —de 16.00 a 20.00 hores—.

Nen jugant a terra.
La fira és ideal per a famílies que es troben en la fase de l'embaràs o amb nadons de fins a 4 anys. | ExpoNadó
 

ExpoNadó, un cap de setmana dedicat a l'embaràs i la infància

I què hi trobareu a ExpoNadó? Doncs es tracta d'un gran espai de 5.000 m2 d'exposició on s'hi concentren estands amb les últimes novetats en el món infantil i la puericultura. 

A més a més, també hi haurà conferències, descomptes en productes líders al mercat, zones de lactància i canvi de bolquer i espais perquè els nens i nenes puguin jugar mentre els pares i mares van a un taller.

També hi haurà una zona amb food trucks que funcionarà de forma ininterrompuda durant tota la jornada. A la zona de jocs, molt completa i gratuïta, els nens i nenes gaudiran de tallers de pintura i arts plàstiques.

A la zona comercial els pares i mares hi trobaren des d'articles fets a mà i totalment personalitzables, fins a les novetats més interessants de les grans marques a preus especials. Finalment, per l'àrea de conferències hi passaran ponents de gran prestigi com Armando Bastida o Conchi García.

Per conèixer amb profunditat tot el calendari de les dues jornades us podeu descarregar l'aplicació per a mòbils Android o iOS on hi trobareu tota l'agenda.

Compreu ja les vostres entrades i visiteu la web d'ExpoNadó, i és que aquesta és una oportunitat única per viure un cap de setmana diferent, formatiu i molt emotiu en una fira excepcional, dedicada a l'embaràs, el part i post-part, la lactància i els primers anys del nadó, amb espais de consultoria gratuïta que de ben segur que us seran de gran ajuda.